Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόταση για τη δημιουργία υπηρεσιακού ιατρείου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής


Του Δημήτρη Αποστολόπουλου

Όλο αυτό το διάστημα εχώ καταθέσει προτάσεις προς τη Φυσική Ηγεσία και τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα για φορητές κάμερες, λέσχη για σίτιση, κ.α..

Μια πρόταση ακόμη που χρήζει άμεσης μελέτης αποτελεί η λειτουργία υπηρεσιακού ιατρείου στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία τυγχάνει από τις μεγαλύτερες σε υπηρεσιακό πληθυσμό καθώς επίσης και σε γεωγραφική έκταση. 

Αποτελεί λοιπόν ταλαιπωρία για κάθε συνάδελφο να πρέπει να μεταβεί από τον Άγιο Στέφανο, τον Ωρωπό ή τη Ν. Μακρη για να εξεταστεί από υπηρεσιακό ιατρό ακόμη και για τη χορήγηση μιας απλής αντιβίωσης ή την συνταγογράφηση μιας ακτινογραφίας για ένα πιθανό κρύωμα ή για την επικύρωση ενός Ε.Υ. ένεκα πυρετού ή γαστρεντερίτιδας.

Στην προ Covid - 19 εποχή, έχοντας μια γνωμάτευση από έναν ιδιώτη ή νοσοκομειακό ιατρό, οι συνάδελφοι είχαν τη δυνατότητα να μεταβούν στον υπηρεσιακό ιατρό του Αρχηγείου για επικύρωση.

Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, η φρουρά του Αρχηγείου έχει λάβει εντολή να προωθεί, όσους δεν υπηρετούν στο Αρχηγείο, στα Πολυιατρεια επί της συμβολής των Λ. Π. Ράλλη και Πειραιώς, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω κίνδυνος διασποράς.

Η «Οδύσσεια» ενός ασθενή δηλαδή!

Νομίζω ότι οι συνθήκες είναι πλέον αρκετά ώριμες ώστε να δημιουργηθεί υπηρεσιακό Ιατρείο στην έδρα της Αστυνομικής μας Διεύθυνσης.

Την ανωτέρω πρόταση καταθέτω με τη δημοσίευση του παρόντος, την οποία αν κληθώ από την Ηγεσία θα παρουσιάσω εκτενώς και με κάθε λεπτομέρεια. 

Κλείνοντας, όσον αφορά εμένα αλλά και τους συνεργάτες-συνοδοιπόρους μου , συνδικαλισμός εκτός 
των άλλων, σημαίνει προτάσεις, οι οποίες είναι λογικές, δίκαιες και εν τέλει εφαρμόσιμες. 

Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να  διεκδικούμε καλύτερες υπηρεσιακές συνθήκες για τους 
Έλληνες Αστυνομικούς.
Ο εχθρός του καλού το καλύτερο!

ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
Συνδικαλιστής
Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν κάνουν ιατρείο στην βορειοανατολική η ουρά για τα ελεύθερα υπηρεσίας θα φτάνει στο Golden Hall.Συνεχίστε έτσι.