Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ)


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο ΜΠΟΝΗ και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ επισκέφθηκαν σήμερα τα γραφεία μας, κατόπιν αιτήματός τους, και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, προκειμένου να θέσουν υπόψη μας τον προβληματισμό του ΔΣ της ΕΦΕ αναφορικά με την εργασία των φωτορεπόρτερ και τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια συναθροίσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, τόνισαν ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες και περιστατικά που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι από ορισμένους αστυνομικούς και υπηρεσίες δεν είναι σεβαστό το έργο που προσφέρουν με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζεται η κείμενη νομοθεσία και να καταπατώνται τα δικαιώματά τους ως εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε το Προεδρείο της ΕΦΕ για την ενημέρωση που μας παρείχε και τόνισε ότι πάγια θέση της Ομοσπονδίας μας είναι ο σεβασμός των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων και ότι οι φωτορεπόρτερ πρέπει να προστατεύονται από την Ελληνική Αστυνομία έτσι ώστε να επιτελούν το λειτούργημά τους απρόσκοπτα, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Επίσης, τόνισε ότι επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, που είναι και ο αρμόδιος φορέας για τη διασφάλιση της δουλειάς τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια