Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακίστηκε ο "Τάκης ο Αλβανός"


Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα δύο άτομα.

Ο κατηγορούμενος, παλιός γνώριμος των Αρχών, συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού πριν από λίγες ημέρες στην Λαμία.

Συνεπιβάτης του σε ένα πολυτελές θωρακισμένο τζιπ, προς έκπληξη των αστυνομικών, ήταν ο διαβόητος βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού. Μαζί τους ήταν και ένας ακόμα άνδρας που έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.

“Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης”, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Μαυρομμάτης.

Ο έτερος συνήγορος, Σταύρος Γεωργόπουλος σημείωσε ότι “είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Ξαφνικά ενεργοποιήθηκε ένα ένταλμα, δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή. Στην πορεία της υπόθεσης θα το αποδείξουμε στους δικαστές όταν έρθει η ώρα.”

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν, ωστόσο, από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια