Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορωνοπάρτι στην Άμεση Δράση παρά τα δεκάδες κρούσματα


Τι κι αν στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν ξεπεράσει τα εξήντα; Τι κι αν ακόμη και σήμερα δύο αξιωματικοί του Κέντρου Επιχειρήσεων είναι θετικοί; Τι κι αν η υπηρεσία αυτή στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου μπαινοβγαίνουν πολλές εκατοντάδες αστυνομικοί, κρατούμενοι και πολίτες, όλο το εικοσιτετράωρο; Ο Έλληνας όταν γιορτάζει θα το κάψει!

Έτσι έγινε πριν λίγες ημέρες και στην Γραμματεία της Αμεσης Δράσης όπου στήθηκε γιορτή με εξαιρετικό Ιρλανδέζικο ουίσκι, βότκες, μεζεδάκια, γλυκά και όλα τα σχετικά. Και αφού διασκέδασαν οι εν υπηρεσία αστυνομικοί, χωρίς μάσκες φυσικά, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ένας από αυτούς ανήρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η φωτογραφία αυτή έμεινε λίγες ώρες μέχρι που, προφανώς, ένας από τους συνδαιτημόνες χτύπησε το καμπανάκι του …κινδύνου της αποκάλυψης, όμως ήταν ήδη αργά γιατί είχε γίνει viral.








Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έχει το κουτί μέσα και από που το πήρανε??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι να ναι γραφετε..αφηστε τους αστυνομικούς ησυχους..ο κιτρινισμος εχει και τα ορια του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η βλακεια είναι απύθμενη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπαμε, να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά όχι κι έτσι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανώς οι συνάδελφοι κάτι γιόρταζαν και ήπιαν 1 ποτό για να ευχηθούν.Δεν πρόκειται ούτε για κορονοπάρτι ούτε για κάτι που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία.Το λάθος είναι που το ανέβασαν στο facebook τέτοια περίοδο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν που ήταν μαζί στο γραφείο και στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο δεν κολλούσαν? Τώρα με το φαγητό θα κολλήσουν? Η μήπως έπρεπε να τρώνε με μάσκες!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλοι στο πεζοδρόμιο και άλλοι γραφειαρα και ουισκαρες! Και φυσικά ο απλός πολίτης τα βλέπει και θα μας πάρει με τις πέτρες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αυτοί μετά θα βγουν έξω και θα βεβαιωνουν παραβάσεις στους πολίτες που δεν φοράνε μάσκα και δεν κρατάνε αποστάσεις. Ντροπή τους!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού είναι μαχιμη υπηρεσία δεν βλέπω κανένα αρνητικό σχόλειο..που να κανουν τετοια οι γραφειάδες άλλων υπηρεσιών πιο κεντρικών και εξειδικευμένων... Οσο για τη φωτο...Προφανώς μέχρι εκεί είναι η ζωή τους...Ενα φτηνο ποτό και 10 γλυκά διά έξι στην υπηρεσία