Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιβάτης αεροπλάνων έκοβε τις ζώνες ασφαλείας


Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος ασφαλείας αερολιμενα Αθηνών συνελήφθη ημεδαπός δράστης για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών και Περί Όπλων μετα από καταγγελία ότι τους τελευταίους μήνες, έχει διαπιστωθεί κοπή ζωνών ασφαλείας καθισμάτων επιβατών αεροσκαφών μιας αεροπορικής εταιρίας. Κατόπιν ελέγχου και έρευνας των ατόμων που επέβαιναν στις πτήσεις αυτές, διαπιστώθηκε ότι πιθανότερος δράστης είναι άτομο με συγκεκριμένα στοιχεία. Το συγκεκριμένο επέβαινε χθες σε πτήση από Γερμανία προς Αθήνα.

Οι Αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και στο σημείο αποβίβασης των επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης διενήργησαν έρευνα όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν κοπεί δύο (2) ζώνες ασφαλείας σε θέσεις δίπλα ακριβώς από την θέση στην οποία καθόταν ο προαναφερθείς. Ο συγκεκριμένος επιβάτης εντοπίστηκε και προσήχθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή δύο αεροπορικών καθισμάτων, εντός τσάντας μικρού μεγέθους ένας σουγιάς και ένα κομμάτι σπασμένο γυαλι.σε κατ’ οίκον έρευνα που διενήργησε η Υ.Α. Ηρακλείου ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν πέντε ζώνες ασφαλείας επιβατών αεροσκάφους, μία βαλλίστρα με τα παρελκόμενά της και δύο μαχαίρια.

ο ανωτέρω αποδέχθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται αποδίδοντας αυτές σε λόγους αντεκδίκησης για πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από την εταιρία στο παρελθόν. Ο συλληφθείς αφαίρεσε συνολικά δώδεκα ζώνες ασφαλείας προκαλώντας ζημία στην εταιρία ύψους περίπου 1200 ευρώ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια