Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αθηνών συναντήθηκε με τους Βουλευτές Κεφαλογιάννη – Κυρανάκη για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συναντήθηκε με τους Βουλευτές Ν.Δ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Όλγα και ΚΥΡΑΝΑΚΗ Κωνσταντίνο, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά  με τη στελέχωση της νέας Υπηρεσίας για τη φύλαξη των Πανεπιστημίων που δρομολογείται  από πλευράς των συναρμοδίων Υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, κάνοντάς τους κοινωνούς των δίκαιων προβληματισμών και αντιρρήσεών μας, όπως εκφράστηκαν προσφάτως ΟΜΟΦΩΝΑ από το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Αποσαφηνίσαμε στους κ.κ. Βουλευτές ότι είμαστε υπέρ της φύλαξης – προστασίας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων τα οποία αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού, ενώ είμαστε κάθετα αντίθετοι στην  ανάθεση και αρμοδιότητα φύλαξης στην ΕΛ.ΑΣ. για τους λόγους που έχουμε πολλάκις καταθέσει στα σχετικά υπομνήματα, ανακοινώσεις, επιστολές στους Βουλευτές, αλλά και στην δημόσια διαβούλευση, ξεκαθαρίζοντας ότι τούτο μας βρίσκει παντελώς αντίθετους σε και σε διαφορετικά μήκη κύματος από τις διαχρονικές – πάγιες προτάσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Γνωστοποιήσαμε δε στους κ.κ. Βουλευτές, ότι οι ανησυχίες μας δεν είναι συντεχνιακού χαρακτήρα, όπως κάποιοι άλλοι θέλουν να τις παρουσιάζουν !!!

Από την πλευρά της η κα Κεφαλογιάννη μελέτησε με προσοχή το υπόμνημά μας και δεσμεύτηκε ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη της τις θέσεις μας.

  Ο κ. Κυρανάκης μας τόνισε ότι η συνάντησή μας ήταν μια ευκαιρία ούτως ώστε να κατανοήσει σε ποια σημεία ακριβώς διαφοροποιούμαστε με το προωθούμενο νομοσχέδιο, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πτυχές οι οποίες χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης και επεξεργασίας,

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αγωνιζόμαστε για μια Αστυνομία ομογενοποιημένη η οποία θα παρέχει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες και στο οποίο δεν χωρούν εκπτώσεις, επιδιώκοντας πάντα τον διάλογο και την πειθώ που προκύπτει από την εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση, το δίκαιο και τη λογική του αιτήματος.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχίστε!