Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και ο μήνας θα έχει εννιά - κείμενο αστυνομικού για το βαθμολόγιο


Διαβάστε κείμενο, που λάβαμε από αστυνομικό – αναγνώστη του bloko.gr: Με αφορμή τα όσα μέχρι στιγμής ισχύουν για το βαθμολόγιο των αξιωματικών από ΣΑΕΑ, τονίζω ότι, εμείς πλεον που δεν θα γίνουμε ποτέ διευθυντές, άρα καριέρα και φιλοδοξίες, πηγαίνουν στον κάδο των αχρήστων, δεν έχουμε κανένα λόγο να έχουμε τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον για τα υπηρεσιακά δρώμενα, με αποτέλεσμα να καταλήξουμε να πίνουμε καφεδάκι στα γραφεία μας και να λέμε " δεν βαριέσαι στρατηγέ μου, ποια πορεία τώρα και ο μήνας έχει εννιά". Εκεί  μας οδηγείτε όλοι εσείς που το μόνο που κάνετε καλά είναι να μοιράζετε πλακέτες και να βγαίνετε φωτογραφίες με τους στρατηγούς.

 

Υ.Γ. Καταθέτω πρόταση ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στος εξής να προέρχεται απο τα ΤΕΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.









Δημοσίευση σχολίου

42 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιο καλά δεν θα μπορουσες να το πεις. Αν θέλεις να δεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά ειναι ψυχολογικά λυτρωτικό. οι εκ του Σώματος από ΣΑΕΑ όπως εγώ θα φτάσουμε 60 χρονων Διευθυντές το πολύ. Συνεπώς ΔΕΝ με νοιάζουν βαθμολογήσεις, αποδοτικότητα, αποτελεσματικότητα, πειθαρχικότητα στις εντολές και κατευθυνσεις των ανωτέρων μου... στο κατω κατω κανενα αντίκτυπο δεν θα έχουν στην καριέρα μου. Ειναι πραγματικά απελευθερωτικό!!!!
Ο χρήστης . είπε…
Μη φοβάσαι φοβάσαι αγόρι μου. Φας πιείς στρατηγός θα φύγεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλος ένας πιτσιρικας της ΣΑΕΑ που έχει μαύρα μεσάνυχτα για το προταθεν βαθμολογιο! Εκεί στη ΣΑΕΑ ρωτήστε να σας το αναλύσουν λίγο οι Ενώσεις σας μπας και ξεστραβωθειτε και μάθετε την αλήθεια! Μόνο αυτοί με αθλητική επίδοση θα φτάνουν Α/Δ', οι λοιποί εκ του ΤΕΜΑ θα φτάνουν Α/Υ' και όχι όλοι καθώς θα καταλαμβάνονται απο το οριο ηλικιας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλος ενας αξιωματικός με σεμινάριο 5 μηνών που θέλει να φτάσει και διευθυντής.... κατρακύλα ! Είναι σαν να βάζεις απόφοιτο πολυτεχνείου μηχανικό να έχει ίσα δικαιώματα με απόφοιτο Τ.Ε.Ι. μηχανολόγων-μηχανικών, ε όπως και να το κάνουμε αυτο δεν είναι ούτε νομικά ούτε ηθικά ορθό !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι καλα που ηταν πριν 25 χρονια με το τοτε βαθμολογιο......
Υπηρχαν βαθμοι και σεβασμος στον Αρχκα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Αιδώς Αργείοι"
Θλίβομαι και γελάω με τα σχόλια σας , συνάδελφοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κοιτάξουμε την ετυμολογία της λέξης συνάδελφος, δεν συμβιβάζομαι με την αστυνομία που εκπέμπουν τα σχόλια σας
"Αιδώς Αργείοι"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κοιτάξουμε την ετυμολογία της λέξης συνάδελφος, δεν συμβιβάζομαι με την αστυνομία που εκπέμπουν τα σχόλια σας
"Αιδώς Αργείοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δε δείχνεις τον ίδιο ζήλο στη δουλειά σου επειδή δε γουστάρεις το νέο βαθμολογιο, μπορείς να παραιτηθείς από το σώμα και να σταδιοδρομήσεις κάπου αλλού που σου υπόσχονται καριέρα. Σκεφτείτε το όσοι δυσανασχετειτε με το καινούργιο π.δ, γιατί έτσι θα ανοίξουν οργανικές θέσεις αξιωματικών για αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν στην ελ.ασ με τον ίδιο ζήλο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν αξιωματικοί που χρειάζεται να δουλέψουν για να πάρουν βαθμό.
Νόμιζα οι βαθμοί έρχονται με τα χρόνια και όταν μεγαλώσεις με το βύσμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναμενόμενες οι αντιδράσεις των συναδέλφων της Σ.Α.Ε.Α.
Ωστόσο θεωρώ ότι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.
Όπως έχουν σχολιάσει σε άλλα άρθρα συνάδελφοι εκ του Τ.Ε.Μ.Α., οι θέσεις των Διευθυντών, που αμφιβάλλω ζωηρά αν θα περιλαμβάνονται στο υπό τελικό σχέδιο, θα καταληφθούν από συναδέλφους με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις. Οι υπόλοιποι, με τα υπάρχοντα όρια ηλικίας και τα χρόνια παραμονής στους βαθμούς των Υ/Α΄, Α/Β΄, Α/Α΄ θα προαχθούν στον βαθμό του Υποδιευθυντή στα 20 χρόνια αξιωματικού. Στην καλύτερη των περιπτώσεων δλδ στα 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.
Οι της Σ.Α.Ε.Α. καταλαμβάνετε τα ύπατα αξιώματα, εσείς διοικείτε το σώμα και χαράσσετε την πολιτική του ,εσείς νομοθετείτε . Το μισθολόγιο με τον κατεχόμενο βαθμό, εσάς ευνοεί.
Τα χρόνια παραμονής στους βαθμούς αυξήθηκαν για να κατοχυρώσουν συνταξιοδοτικά δικαιώματα οι εξ ιδιωτών. Οι 230 θέσεις Διευθυντών κι οι 90 θέσεις ανωτάτων δημιουργήθηκαν για να ανελιχθεί η μεγάλη πλειοψηφία.Οι στρατηγοί που παραμένουν πλέον στους ανώτατους βαθμούς 6-7 χρόνια καθυστερούν την εξέλιξή σας, όχι οι εκ του Τ.Ε.Μ.Α. Άλλωστε έχουμε άλλες οργανικές θέσεις, σχεδόν το 1/4 των εκ της Σ.Α.Ε.Α .
Είναι λυπηρό που θυμόμαστε όλοι να τοποθετηθούμε μόνο όταν αφορά το βαθμολόγιο. Κατά τα άλλα σιγή ιχθύος. Προφανώς έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα του σώματος..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απορω εκει πανω αρχηγος , στρατηγοι , υπουργος , γενικος γραμματεας με ποια λογική εξιςωνουν εναν απο ΣΑΕΑ με εναν ΤΕΜΑ ο ενας εκατσε 3 η 4 χρονια σε ακαδημαικη σχολη ο αλλος εκανε ενα σεμιναριο 6 μηνων ... γνωριζαν και οι 2 οπως και ολοι στην Αστυνομια αναλογα τι δρομο διαλεγεις εχεις και την αναλογη εξελιξη .
Επισης δεν ντρεπονται καθολου δεν υπαρχει τσιπα καθολου εχουν καθηλωσει την επετηριδα κατι καρεκλοκενταυροι και 100-200 ατομα που ειναι 1-2 σειρες και καποιοι πιθανον να μην φτασουν ουτε Διευθυντες . Καποιοι έχυσαν ιδρωτα στα βιβλια . Και αυτους θα τους αδικησετε ;;;;
Και ο μηνας εχει 9 πλεον απο επιλογη . Εκει μας οδηγουν.
ΥΓ. Και το χειροτερο , που ειναι μια επισημη ενημερωση απο πολιτικη η φυσικη ηγεσια .
Υπαρχει αναβρασμος στο ποιο παραγωγικό σου κομματι Αξιωματικων ( γιατι κακα τα ψεμματα την δουλεια την βγαζουν μεχρι Α/Α κυριως) και αφηνεις να αιωρειται ετσι ... Επιτελους επαγγελματισμο ζηταμε σε ολα τα επιπεδα μην μας γυρνατε 20 χρονια πισω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστος...φας πιεις μαλλον "Ταξιαρχος" θα βγεις..και χωρις εξετασεις,ουτε μια φορα..οπως κανουν εστω η ΤΕΜΑΤΖΙΔΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είχανε δεν είχανε μας έβαλαν να βγάλουμε τα μάτια μας. Αφού δεν πρόκειται να φτάσει κανένας ΤΕΜΑ Διευθυντής τι της θέλουν τις θέσεις Διευθυντής για ΤΕΜΑ και επιπλέον δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός των ΤΕΜΑ..... Μικρέ κοίτα γύρω σου τι γίνεται και άσε τους ΤΕΜΑ. Έχεις πάρει χαμπάρι τι θα γίνει στην Αστυνομία με αυτό το έκτρωμα το οποίο βέβαια έχει ξεκινήσει από το 2008 του οποίου τα πρώτα αποτελέσματα τα έχουμε ήδη δεί κατά ένα μέρος. Σε λίγα χρόνια που εγώ θα έχω φύγει να δεις τι έχει να γίνει....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον δεν λαμβάνεται υπόψιν ότι πολλοί Ανθυπαστυνομοι, από τους οποίους εν τέλει λίγοι από αυτούς καταφέρνουν να μπουν στα ΤΕΜΑ, επειδή οι θέσεις είναι ελάχιστες,διαθετουν πτυχία ανωτατων σχολών που δυστυχώς δεν αναγνωρίζονται από κανέναν στην Ελληνική Αστυνομία.Σε ποιο δημόσιο οργανισμό το πτυχίο πανεπιστημίου δεν σε ανεβάζει είτε μισθολογικα είτε σε αλλαγή πόστο??
Ο χρήστης . είπε…
Εσύ ως πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ φεύγεις στρατηγός. Ο ΤΕΙ όπως τον χαρακτηρίζεις φεύγει το πολύ διευθυντής. Δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία με τους ειδικών καθηκόντων που σε καπελωνουν χωρίς. Α έχουν περάσει καν σεμινάριο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι συνδικαλιστές με την ανοχή των πολιτικών κατάφεραν να διχασουν το προσωπικό. Όλα αυτά στο βωμό της ψηφοθυριας, φυσικά δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και όλοι εμείς που τους στέλνουμε εκπροσώπους μας.Τα αποτελέσματα όλων αυτών των αστοχων ενεργειών τους θα φανούν μερα από χρόνια και θα οδηγήσουν την αστυνομία στο τέλμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι άδικο που δεν γίνονται από τη ΣΑΕΑ Διευθύντες πιο γρήγορα. Μία λύση είναι να βγαίνουν από τη ΣΑΕΑ κατευθείαν Αστυνόμοι Β.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοιτάξτε έξω την εγκληματικότητα κι αφήστε τους εφήμερους βαθμούς. Αστυνομικοί αξίζουν μόνο όσοι είναι στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αξιωματικοι να δεις πόσα πτυχία έχουν! Οι μοναδικοί που ευνοηθηκαν με πτυχιο είναι οι Υ/Α' εξ Ανθυπαστυνομων και ουδέποτε αξιωματικοε εκ της ΣΑΕΑ η' του ΤΕΜΑ! Μη γράφεις ανοησίες και ανακρίβειες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν πάρεις γρήγορα βαθμούς και φύγεις πριν τα 35 ούτε 1200 σύνταξη δε θα πάρεις.Και αν έχεις και οικογένεια θα παρακαλάς να παραμείνεις.. Μπες και λίγο στο μισθολόγιο να δεις πόσο πληρώνετε ένας υποδιευθυντής με 25+χρόνια.Αντε καλές υπομονες
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όταν γέμιζαν οι σειρές από πιτσιρίκια τής Σαεα δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς.προσφυγες δικαστήρια καί ότι άλλο προκειμένου νά βολευτουμε στην καρέκλα τού δημοσίου.και ύστερα παραπονιούνται γιατί μπλοκαρε η επετηρίδα με τα μιαλα πού ακόμη κουβαλάν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ γενικά πριν σκιζοσασταν για το προσωπικό και τις δουλειές.. τι να πω ρε παιδιά κοροϊδία και μεταξύ μας έλεος δηλαδή!
Ο χρήστης . είπε…
Είσαι και ανορθόγραφος μελλοντικέ στρατηγέ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι εκ της ΣΑΕΑ έχουν μαυρα μεσάνυχτα όσον αφορά το προταθεν βαθμολογιο η' τους κρατούν επίτηδες σε βαθύ σκοτάδι! Ασχολούνται με τους ΤΕΜΑ και τους κατακρίνουν για έναν βαθμό (Α/Δ') που δε θα φτάσει κάνεις τους και δεν κοιτούν που στα επόμενα χρόνια θα τους διοικούν οι Ανθ/νομοι και ακόμη χειρότερα οι Αστυφύλακες ανακριτικοι υπάλληλοι που θα φτάνουν εν ενεργεία Υ/Α' με οργανική αξιωματικού! Θα δούμε διοικητές σε τμήματα Υ/Α' προερχομενους απο Αστυφύλακα και υποδιοικητή Υ/Β' απο ΣΑΕΑ η' ΤΕΜΑ! Ξεστραβωθειτε επιτέλους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχα αχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε σούργελα από ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ αν εξαφανιστούν οι Αστυφύλακες με ποιούς θα κάνετε το "θεάρεστο" έργο σας;
Σας έχουν φάει τα αξιώματα και δεν βλέπετε την τύφλα σας!
"Πόλεμος" χωρίς στρατιώτες δεν γίνεται,όσους στρατηγούς κι αν έχουμε!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tinaftore
Φωστήρα μου εσύ , που δε πειράζει το σεμινάριο των 5 μηνών , άκουσε τα , αλλά πρώτα από όλα δεν προέρχομαι από ΤΕΜΑ , λοιπόν:
Τι εννοείς σεμινάριο 5 μηνών??? Εσύ στην ΣΑΕΑ, έκατσες 4 χρόνια ( αν είσαι από ιδιώτης) γιατί , είχες να μάθεις τα πάντα από την αρχή. Δηλαδή ακόμα και το πως να φοράς την στολή σου , ακόμα και το να αναγνωρίζεις το τι βαθμό φέρει ο άλλος απέναντι σου. Είχες να μάθεις Ποινικό Δίκαιο, Ποινική Δικονομία, Οργανισμούς - Κανονισμούς ΕΛ. ΑΣ.και όλα τα λεγόμενα " αστυνομικά " μαθήματα. Επίσης, να καταλάβεις και να αντιληφθείς μέσα σε 4 χρόνια το πως λειτουργεί μια υπηρεσία πχ σκοπός, αξυπ, διοικητής κλπ κλπ. Αυτοπροστασία , ασκήσεις ακριβείας , αγήματα, στρώσιμο κρεβατιού, σειρές, παρελάσεις και επίσης εκδρομές με πούλμαν , όπου σίγουρα σας πήγαν. Στην τελική οι Ανθυπαστυνομοι που φοιτούν για 5 μήνες όπως λες σε σεμινάριο , όλα αυτά τα εφαρμόζουν και τα δουλεύουν για τουλάχιστον 10 χρόνια.Ποσο να κάτσουν στο θρανίο ακόμα . Μην ξεχνάς πως είναι ΗΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και μάλιστα ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ και ασκούν πολλές φορές και διοίκηση μέχρι να προσέλθει ο εκάστοτε Διοικητής . Εσύ έδωσες μαθηματικά και χημεία , ενώ οι Ανθυπαστυνομοι για το 5μηνο σεμινάριο όπως λες, έδωσαν όλα αυτά που τα εφάρμοζαν για χρόνια, σε καθημερινή βάση ως αξυπ ,όπως Ποινικό Δίκαιο Δικονομία κλπ κλπ, κλπ. Τι να κάνουν πέραν του 5μυνου για να είσαι ευχαριστημένος??? Μήπως μελέτη στο διδακτήριο και μετά να παίζουν μπιζ??? Μήπως να κάνουν σειρές για να λάβουν πρωινό - γεύμα- δείπνο??
Επειδή διακρίνω μια αλαζονεία εκ μέρους σου, λόγω της 4 έτους φοίτησης, σου απαντώ ότι ένας Ανθυπαστυνομοι, έστω και χωρίς ΤΕΜΑ απέναντι σε έναν τεταρτοετη ( πόσο μάλλον σε πρωτοετή) δόκιμο
υπαστυνόμοο, απέχει έτη φωτός σε γνώσεις αστυνομικής εξειδίκευσης. Γνώμη μου είναι, εσύ προσωπικά για να αλλάξεις μυαλά να κάνεις ένα σεμινάριο 20 χρόνων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο λογος σου ειναι νηφαλιος και συγκροτημενος. Ισως να εισαι και συνδικαλιστης ΠΟΑΞΙΑ.
Θα παρατηρησω τα εξης.
1 το σχεδιο εχει φτιαχτει στα μετρα των εξ ιδιωτων. Λαμβανει μονο αυτους υποψη. Στους υπολοιπους κοβει τα φτερα.

2 το θεωρω αδικο το συστημα με τους διακριθεντες στα αυληματα να εχουν εξελιξη. Ναι ας παιρνουν βαθμο αλλα θα παραμενουν εκει. Γιατι ειναι αδικο αξιωματικοι τεμα να εχουν δουλεψει και να τους περνα καποιος που ειναι ολη μερα στο γυμναστηριο..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
35 τρόποι εξέλιξης στην Υπηρεσία, δυστυχώς το μυθευμα της Ιεραρχικής εξέλιξης έπεισε πολλούς, λίγοι νεοτατοι προαχθεντες θα φτάσουν στα υπατα αξιώματα της κάθε κατηγορίας Αξιωματικών, οι πλειοψηφία θα αποστρατευτει από ΣΑΕΑ ως Ταξιαρχοι, οι δε ΤΕΜΑ ως Αστυνόμοι Α, οι δε του Νόμου ως Υ/Α, θα κολλήσουν οι επετηριδες από τον 2 χρόνο. Χόρταστε ψέματα και καθρεπτακια!!!! Συνεχίστε το διχασμό, και νιώστε εαυτόν αριστοκρατία του δημοσίου. Άλλωστε ο ΕΦ και ο ΑΣΤ. βγάζουν όλη τη δουλεία σας, από οδήγηση μέχρι στήριξη κατηγορίας επομένως πετάξτε εκεί ψηλά που είστε!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επισης μια καλη προταση ειναι οταν φευγει ο αρχηγος να φευγουν ολοι οι αντιστρατηγοι. Ξαφνικος θανατος. Η επομενη ηγετικη ομαδα να επιλεγεται απο τους υποστρατηγους. Ετσι θα παψουν οι 5 τους να κειτουργουν ατομικα και να πριονιζουν την καρεκλα του Αρχηγου. Και θα λειτουργουν ως ομαδα γιατι ξερουν οτι θα εχουν φτασει ταβανι.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Οι βαθμοί στην Ελ. Ασ ήταν ήδη πολλοί. Τώρα θα γίνουν περισσότεροι. Πολλοι βαθμοί πχ ανθυπαστυνομου υπαστυνομου θα χάσουν την έννοια τους. Αναλογιστειτε ότι κάθε χρόνο μόνο εκ των πανελληνίων 95 κ μετέπειτα θα γίνονται 1000 και ανθυπαστυνομοι χωρια κ των βηταδων που θα γίνουν κ των εκ των τετρασαρδελων αρχκων προαχθεντων ενώ στην σχολή αστκων θα μπαίνουν γύρω στα 300 άτομα. Σε 5 χρόνια θα υπάρχουν γύρω στους 10000 ανθυπαστυνομοι κ αν βάλεις κ τους υπαστυνομους άστα πόσοι θα είναι. Η μισθολογικη εξέλιξη αρκούσε όπως ίσχυε τόσα χρόνια κ όλα ήταν μια χαρά. Αλλά μας έφαγε το μαράζι του γαλονιου. Ο χαμηλόβαθμός την τσέπη του κοίταγε πάντα δεν τον ενδιέφεραν τα γαλόνια. Άλλωστε οποίος ήθελε να ανέλθει βαθμολογικά πάντα υπήρχαν τρόποι. Ευχαριστώ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πρώτον: οι ΤΕΜΑ δεν προλαβαίνουν να γίνουν διευθυντές, καθώς εισέρχονται στο ΤΕΜΑ από τουλάχιστον 32 χρονών και πάνω και το 90% καταλαμβάνονται από το όριο ηλικίας...ως επίσης λόγω της μεγάλης επιτηριδας το 80% δεν θα προλάβει να γίνουν ούτε υποδιευθυντες.
Δεύτερον: Η επιτηριδα κολλησε από τα πολλά χρόνια παραμονής των στρατηγων κι από τις πολύ μεγάλες σειρές ΣΑΕΑ των προηγούμενων ετών, όπου ειχε φτάσει σειρά ΣΑΕΑ να εχει 230 άτομα.
Τρίτον: Δεν είστε ενημερωμένοι για το νέο βαθμολογιο, καθώς οι Ανθυπαστυνομοι θα φτάσουν με καταλυτικο βαθμό ολοι Α/Β' και θα διοικούν ΣΑΕΑ/ΤΕΜΑ μέχρι τουλάχιστον να γίνουν όλοι ομοιοβαθμοι...Αν αυτό το θεωρείτε νορμάλ ή το αγνοείται???
Συνεπώς όσοι διαμαρτυρεστε κοιτάξτε να ενημερωθείτε με λεπτομέρειες πρώτα για το βαθμολογιο και μην ακούτε τους παρατρεχαμενους... Ενημερωθείτε για το χάλι που θα επακολουθήσει κι αφήστε το καημό ότι δεν θα γίνετε διευθυντές γτ με 35 χρόνια τουλάχιστον στο βαθμό του αξιωματικού που θα έχετε είναι ανοησία να σκέφτεστε έτσι!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας δώσουν τους βαθμούς, που δικαιούνται εδώ και 2-3 χρόνια και δεν τους έχουν λάβει οι της ΣΑΕΑ και του ΤΕΜΑ και μετά ας προχωρήσουν σε βαθμολόγιο.
Ο χρήστης Τεματζης είπε…
Αυτό λέμε σύντροφε...με το νέο βαθμολογιο γίνονται σχεδόν όλοι αξιωματικοί....το ίδιο λεμε...κατανοητό?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιστεψε με οσοι απλα διαβασαμε και πετυχαμε μην νομιζεις οτι δεν αισθανομαστε αδικημενοι απο αυτες τις γελοιες προσφυγες που εγιναν δεκτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από την στιγμή που ο βαθμός ειναι σε συνάρτηση με τον μισθό, τότε αυτό το σ.ν. είναι για το καλό όλων. Ας με κάνουν ταξίαρχο και ας εκτελώ καθήκοντα αξ.υπ. Θα καλυτερέψει η ζωή μας, έστω και με 80€ παραπάνω το μήνα. Άμα θέλετε να διατάζετε και έχετε κόμπλεξ με τους βαθμούς ας πηγαίνατε στον στρατό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή είναι η κατάντια μας...Οι περισσότεροι που ασχολείστε με τους βαθμούς είστε στην υπηρεσιακή αφάνεια , κρυμμένοι πίσω από τα γραφεία σας, κατώτεροι των περιστάσεων , θέλετε να καμαρώνετε για κάτι που δεν αξίζετε να λάβετε. Η καραμέλα των τεσσάρων χρόνων της μηδαμινης εκπαίδευσης στην σχολή είναι ξεπερασμένη. Εξέλιξη σαεα-τεμα μέχρι υποδ/Ντης και από εκεί και πάνω αξιολόγηση με κριτήρια υπηρεσιακής απόδοσης κι εξετάσεις Ο βαθμός θα έπρεπε να είναι αποτέλεσμα προσπάθειας , σκληρής δουλειάς στο πεζοδρόμιο και της αξίας που παίρνεις από τα ευχαριστώ των πολιτών... μέχρι να γίνουμε κρατος καμαρωστε τα γαλόνια σας ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε είναι προφανής η αγωνία κ η πρεμουρα περιχαράκωσης της καθεστηκυίας κατάστασης η οποία εξυπηρετεί τους συγκεκριμένους συνάδελφους. Επειδή δε , δεν υπάρχει περαιτέρω περιθώριο ανωτέρωποίησης ( τι άλλο να κάνουν.. Να επινοήσουν βαθμούς κ να τους φορέσουν μπέρτα μόνον έμεινε) προσπαθούν να καθηλώσουν μέσω της μη εξελίξεως ,εκείνους που βγάζουν τη δουλειά σε κάθε υπηρεσία μέσω όλων αυτών που σωστά προανέφερες. Δυστυχώς τα εγγενή προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του σώματος φέρνουν στην επιφάνεια πάθη σαν κ αυτά που εκφράζονται συντεχνιακά μέσω των σχολίων..εν πάσει περίπτωσει,καλή μας τύχη και υγεία σε όλους τους συναδέλφους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατινες.....έτσι να βλέπει ο πολίτης τι σας καίει.Τα λύσαμε όλα στην αστυνομία όλα δουλεύουν ρολόι και μας έμεινε το βαθμολογιο,σεβασμό πάντως με τέτοια συμπεριφορά δεν πρόκειται κάνεις σας να κερδίσει,είτε είσαι τεμα είτε σαεα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως ευνοήθηκαν δηλαδή?? Όλοι όσοι προσπαθούν και συνεχίζουν τις σπουδές τους πρέπει να ανταμείβονται. Απορώ τι είναι αυτό που σε πείραξε τόσο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν τηρείται η αρχή της ισότητας συνάδελφε εσυ που λες ότι με πείραξε! Και άλλοι αξιωματικοι έχουν πτυχίο αλλα το κατάπτυστο Π.Δ. 69/2019 είχε προβλεψη Μόνο για τους πτυχιούχους Υ/Α' του Νόμου να γίνονται Α/Β'! Εσυ το βρίσκεις δίκαιο αυτό??