Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκινεί ο γιος του 73χρονου που πέθανε στην Εύβοια – "Κόπηκε το ρεύμα, έμεινε στα χέρια μου"


Τρία θύματα έχει αφήσει πίσω της μέχρι στιγμής η σφοδρή κακοκαιρία "Μήδεια" που σαρώνει από άκρη σε άκρη την χώρα. Πρόκειται για έναν 56χρονο στην Κρήτη, καθώς και για άλλα δύο άτομα στην Εύβοια, έναν 80χρονο και έναν 73χρονο.

Ο τελευταίος νεκρός, ο 73χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, υποστηριζόταν από οξυγόνο, όταν λόγω της διακοπής ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Ο γιος του, Γιώργος Σταμούλος μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, συγκινώντας με την δύναμη ψυχής και την αξιοπρέπεια του. "Δυο μέρες δεν είχαμε ρεύμα, καθόλου. Ο πατέρας μου ήταν με μηχανική υποστήριξη. Έχει διασωληνωθεί δύο φορές και τώρα έκανε θεραπεία στο σπίτι. Κόπηκε το ρεύμα. Το πρωί με φώναξε… κι έμεινε στα χέρια μου στις 4 το πρωί. Δεν θέλω να ρίξετε ευθύνες ούτε στον δήμο, ούτε στην περιφέρεια. Ο Θεός μας φέρνει, ο Θεός μας παίρνει. Είχαν πέσει δεκάδες κωλώνες της ΔΕΗ. Να βάλουν στους υποσταθμούς γεννήτριες μεγάλες" είπε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News.

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του 80χρονου ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Ο γιος κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την Πυροσβεστική για να τους μεταφέρουν από εκεί διότι το χωριό αποκλείστηκε και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου. Ο άνθρωπος όμως κατέληξε.

Επίσης, ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη, στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου, έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, και σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μαζί του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ο 56χρονος δεν ανέπνεε.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια