Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: 62χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε ανήλικο και του είπε πως θα τον σκοτώσει


Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) ένας 62χρονος Αλβανός πλησίασε μια παρέα ανήλικων αγοριών σε πάρκο, κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival, ο 62χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε έναν 12χρονο, μέλος της παρέας των ανήλικων που έπαιζαν στο πάρκο. Αμέσως μετά έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε στον 12χρονο πως θα τον σκοτώσει.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης είχε παρενοχλήσει ξανά τον 12χρονο

«Του είπε ότι τον θυμάται από ένα παλιότερο συμβάν και ότι θα τον σκοτώσει για να μην μιλήσει. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να φύγουν και δεν τα χτύπησε» δήλωσε στο thestival άτομο από το περιβάλλον του ανήλικου.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 62χρονος Αλβανός είναι περιθωριακό άτομο και είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη μία φορά πριν από καιρό την συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

 

Τάσος Ασλανίδης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια