Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ισόβια στον 55χρονο για την δολοφονία της συζύγου του μετά την βραδινή έξοδο


Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να αναγνωριστεί  κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, αργά το βράδυ της Δευτέρας, 15 Φεβρουαρίου, ο 55χρονος που κάθησε στο εδώλιο για την δολοφονία της  33χρονης συζύγου του, τον Δεκέμβριο του 2019 , στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου. 

Ο 55χρονος είχε πυροβολήσει δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, τα ξημερώματα της Κυριακής  22 Δεκεμβρίου του 2019. Το ζευγάρι το προηγούμενο βράδυ μετέβη με παρέα σε ταβέρνα για νυχτερινή διασκέδαση.
Όταν επέστρεψαν στο μοιραίο διαμέρισμα της Νέας Αλικαρνασσού , γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ο 55χρονος σήμερα άνδρας, πήρε το κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε δύο φορές την 33χρονη η οποία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, τραυματίζοντας την θανάσιμα.  Στη συνέχεια, ο ίδιος πήρε το τετράχρονο αγοράκι τους το οδήγησε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και κατόπιν ενημέρωσε τις διωκτικές αρχές για την πράξη του, ομολογώντας το έγκλημα.

Στην απολογία του ο 55χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας συγνώμη για την πράξη του. Ισχυρίστηκε ότι το μοιραίο βράδυ άκουσε μια ερωτική συνομιλία της γυναίκας του με τρίτο πρόσωπο, και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το αλκοόλ που είχε καταναλώσει, τον έκανε να "θολώσει", να βγει εκτός εαυτού και να πάρει το όπλο με την τραγική κατάληξη!

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, και κυρίως την περιοχή της Πάτρας, απ' όπου και καταγόταν το θύμα της συζυγοκτονίας. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια