Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ναύπακτος: Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τη δολοφονία του επιπλοποιού


Συμπληρωματική απολογία μέσω υπομνήματος έδωσε πριν από λίγο, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 35χρονου, από τη Ναύπακτο.

Επειδή μετά τον θάνατο του 35χρονου, η κατηγορία άλλαξε και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά την απολογία που έδωσε ο φερόμενος ως δράστης το πρωί στην Ανακρίτρια, έπρεπε να απολογηθεί και πάλι συμπληρωματικά. Η διαδικασία αρχικά είχε οριστεί για αύριο ή μεθαύριο, όμως τελικά απολογήθηκε σήμερα μέσω υπομνήματος και κρίθηκε προφυλακιστέος. Τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε μια επιθετική συμπεριφορά και γενικότερα ήταν ευέξαπτος με το παραμικρό, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν ανησύχησε το περιβάλλον του, προκειμένου να απευθυνθεί σε ειδικούς και τελικά έφθασε στο σημείο να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή άδικα.

Επιπλέον οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που κατέθεσε είναι ο πατέρας του ο οποίος το μόνο που ισχυρίστηκε είναι ότι το περιβάλλον της κοπέλας αναρτούσε υβριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκείνον, πράγμα που τον ενόχλησε.

aixmi-news.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια