Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Πρόστιμο 300 ευρώ σε γιαγιά - Πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της


Πρόστιμο 300 ευρώ κόπηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου σε γιαγιά στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της. Σύμφωνα με το lamiareport, η γιαγιά τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ξεχαστεί από την τραγική της ιστορία.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 80χρονη έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της. Επειτα από το θάνατο του εγγονού της, η ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Ωστόσο, την εντόπισαν άμεσα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν.

 

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή....», ήταν η δήλωση της γιαγιάς στο lamiareport.gr



ethnos.gr







Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με όλο το σεβασμό προς την ηλικιωμένη, τι πρέπει να κάνει ο αστυνομικός όταν έχει καταγγελία; Γιατί ο νομοθέτης δεν κάνει σαφείς εξαιρεσεις έτσι ώστε να μην κινδυνεύει ο αστυνομικός να κάνει παράβαση καθήκοντος; Γιατί όλοι εμείς πού δείχνουμε με το δάχτυλο τον αστυνομικό που επιτελεί το λειτούργημα του, δεν πληρώνουμε απλά το πρόστιμο της γιαγιας; Μήπως τελικά είμαστε υποκριτές και η ευαισθησία μας τελειώνει πριν χρειαστεί να βάλουμε το χέρι στην τσεπη μας; Τροφή για ατομα που έχουν μυαλο. Εγώ δεν έχω. Καληνύχτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι μπάτσοι, γιατί δεν πρόκειται για αστυνομικούς όταν γράφουν τη γιαγιά, ας πάνε ως την Ικαρία να μοιράσουν πρόστιμα στον κ.πρωθυπουργό για το κρονωπάρτι. Άει σιχτιρ. Και μην πει κανείς ότι εφαρμόζουν ισονομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αστυνομικός πρέπει να έχει κρίση και εννοείται δεν βεβαιώνει αυτή την παράβαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός που την έγραψε ειναι για πολλές φ@πες ρε ουτε συνείδηση ουτε κρίση ουτε τπτ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Νατος και ο μάγκας του.... πληκτρολόγιου με την εμπεριστατωμενη άποψη του!Κι είχα αρχίσει ν ανησυχω....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαντάζομαι ότι αν είχες μανάβικο δίπλα από τους πάγκους της γιαγιάς, δεν θα έγραφες τα ίδια...