Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για αστυνομικό της Χίου για περιστατικό του 2012


Διαβάστε μία ανώνυμη καταγγελία από άνδρα στη σελίδα του Facebook Me too Greece” Χίος, 2012. Ήμουν 23 χρονών και τότε εργαζόμουν σε τραπεζα στην Αθήνα! Είχα κάποιες μέρες άδεια και επέστρεψα στο νησί να δω τους δικούς μου! Ήρθε η στιγμή να πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα! Με πήγε η μητέρα μου μαζί με την ξαδέρφη της, στο αεροδρόμιο της Χίου! Κάνω check in, και βγαίνω έξω για ένα τσιγάρο μέχρι να περάσει η ώρα για να περάσω στον έλεγχο χειραποσκευων! Από την ώρα που μπήκα μέσα στο αεροδρόμιο ένας αστυνομικός με έβαλε στο μάτι!! Όταν βγήκα έξω λοιπόν για το τσιγάρο μου, με ακολούθησε και αυτός!! Το βλέμμα του πάνω μου, λες και παρακολουθεί τον μεγαλύτερο εγκληματία του νησιού!! Η μητέρα μου και η ξαδερφη της, με κορόιδευαν για τον τρόπο που με κοιτούσε και με ρωτούσαν αν έχω κάνει τίποτα παράνομο και με κοιτάει τόσο επίμονα και περίεργα!! Εγώ απάντησα πως ούτε έχω σκοτώσει, αλλά ούτε όπλα και ναρκωτικά μεταφέρω οπότε δεν με νοιάζει!! Έρχεται λοιπόν η ώρα να περάσω στον έλεγχο! Εισέρχομαι στο κτήριο και με ακολουθεί και αυτός!!! Έρχεται η σειρά μου να περάσω τον έλεγχο!! Ο αστυνομικός που έκανε τον έλεγχο στις χειραποσκευες συμμαθητής μου στο φροντιστήριο! Με χαιρέτησε και με ρωτούσε τι κάνω και αν είμαι καλά!! Δίνω λοιπόν τη τσάντα μου και περνάω την πύλη ανίχνευσης μετάλλων!! Για κακή μου τύχη σφύριξε!! Ο συμμαθητής μου, μου λέει όλα καλά πέρασε! Και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μου πάλι ο μεγάλος αστυνομικός!! Με αυστηρό ύφος μου λέει σήκωσε τα χέρια! Σηκωνω τα χέρια λοιπόν για σωματικό έλεγχο!! Ξεκινάει να με ελέγχει!! Εκείνη την ώρα ένοιωσα ότι το χέρι δεν ελέγχει απλώς, αλλά ότι χουφτώνει!!! Αντε να του πεις όμως κάτι εφόσον σου κάνει έλεγχο!!! Όλα καλά με τον έλεγχο και περνάω στην αίθουσα αναμονής!! Κάθομαι σε ένα παγκακι και περιμένω την επιβίβαση! Ξαφνικά έρχεται ο μεγάλος αστυνομικός και μου λέει, έλα λίγο στο γραφείο μου που σε θέλω! Ψαρομενος εγω πήγα! Και ξεκινάει ο διάλογος!!

-Πως σε λένε;

-Μ.

-Εμένα Α.

-Που πηγαίνεις Μ;

-Αθήνα!

-Που μένεις εκεί;

-Πεύκη.

-Μόνος;

-Ναι!

-Φαντάζομαι τι παρτουζες θα κάνεις!!

-Γιατί, όποιος μένει μόνος πρέπει να κάνει και παρτουζες;

-Αν δεν τα κάνεις τώρα αυτά που είσαι νέος, πότε θα τα κάνεις;

-Μαλιστα.

-Τι θέλεις να σε κεράσω; ένα χυμό; κάτι;

-τι κέρασμα... Φεύγω τώρα με το αεροπλάνο! Ευχαριστώ!

- Αν δεν σ αφήσω εγώ από εδώ, δεν έχεις να πας πουθενά!

-Τι ακριβώς με θέλετε;

-Κάθισε λίγο και έρχομαι!

Κάθομαι και εγω στον καναπέ που είχε και περιμένω να δω ακριβώς τι με θελει! Πιάνω το κινητό μου μόλις βγήκε από το γραφείο και στέλνω απευθείας μήνυμα στη μάνα μου, να της πω να περιμένει λίγο γιατι έχω πρόβλημα με τον αστυνομικό και με έχει φωνάξει στο γραφείο του! Έρχεται πάλι στο γραφείο και μου λεει:

-Έχεις πολύ ωραία μάτια, και τα χείλη σου είναι ωραία αλλά θα το έχεις ξανά ακούσει από πολλούς αυτό!!

-Ευχαριστώ, αλλά τι ακριβώς με θέλετε μπορώ να μάθω;

-Περίμενε λίγο, επιστρέφω!!

Ψαρομενος εγώ, αναρωτιόμουν τι έχει συμβεί, τι ακριβώς είναι αυτά που μου λέει και πίστευα ότι περιμένει να έρθει και άλλος αστυνομικός για ανάκριση!

Επιστρέφει ξανά στο γραφείο του, κάθεται δίπλα μου και απλώνει το χέρι του πάνω στο πόδι μου! Σοκ εγώ! Τραβιεμαι στην άκρη του καναπέ, το χέρι του ακόμη πάνω μου και να με χαϊδεύει!! Παίρνω το χέρι του από πάνω μου, και ξανά ρωτάω τι ακριβώς με θέλετε μπορώ να μάθω επιτέλους; Και εκείνη την ώρα με άρπαξε από το κεφάλι και έσκυψε να με φιλήσει!! Τότε αντέδρασα, πετάχτηκα πάνω, φωναζα και βγήκα από το γραφείο του!! Ετρεμα δακρυζα και φώναζα μέσα στην αίθουσα αναμονής και με κοιτούσαν όλοι σαν να τρελάθηκα!!! Πήρα τηλέφωνο αμέσως τη μάνα μου και της είπα: ξέρεις γιατί με κοιτούσε ο άρρωστος τελικά τόσο επίμονα; Ήθελε να με γαμ!!

Τι είναι αυτά που λες παιδί μου;! Αυτή ήταν η απάντηση της από το σοκ της! Αυτό που σου λέω μαμά και με άκουγε να κλαίω!! Εκείνη την ώρα ξεκίνησε και η επιβίβαση!! Μπαίνω στο αεροπλάνο αναγκαστικά, με βλέπει η αεροσυνοδός να τρέμω και να κλαίω και με ρώτησε αν είμαι καλά! Απάντηση δεν πήρε ποτέ!! Απλά ετρεμα και πνιγομουν!! Στο μεταξύ, η μαμά μου είχε κάνει αναστατο το αεροδρόμιο μέχρι να τον εντοπίσει!Της απαγόρευαν να εισέλθει στο χώρο αναμονής! Ζητούσε τον κύριο αστυνομικό, αλλά δήλωνε απασχολημένος στο γραφείο του!! Όταν λοιπόν η μάνα μου είπε στον δεύτερο αστυνομικό ή θα του πεις να έρθει εδώ, ή θα περάσω εγώ και πήγαινε με αυτόφωρο μετά γιατί ο κύριος Α. καλεσε το γιο μου στο γραφείο του και ήθελε να τον γαμ.... Έπεσε από τα σύννεφα και αυτός και της επέτρεψε να περάσει!! Όταν αντίκρισε τη μάνα μου που τον έβριζε και του φώναζε για ότι είχε κάνει, της είπε τι είναι αυτά που λέτε κυρία μου!! Πάτε καλά; Ποιος είναι ο γιος σας δεν ξέρω καν! Με πήραν τηλέφωνο να μου μιλήσει για να μάθει για τον λόγο που τον κατηγόρησα! Σηκώνω το τηλέφωνο μιας και ακόμη γινόταν επιβίβαση, και με έβγαλε τρελό λέγοντας μου τι είναι αυτά που λες αγόρι μου; Τι σου έκανα; Έλα στα λογικά σου!! Του είπα ότι αυτό που έκανε θα το θυμάμαι για πάντα, και μια μέρα θα το πληρώσει ακριβά!!

Έφυγε λοιπον η μητέρα μου και πήγε αμέσως στην αστυνομική διεύθυνση Χίου, για να κάνει καταγγελία!!

Αφού μίλησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας, σοκαρισμένος και ο ίδιος της είπε ότι θα το καταγράψει στα συμβάντα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι ο ίδιος και το πρωί θα ενημερώσει τον διοικητή του για να μιλήσει μαζί της! Όντως λοιπόν, την κάλεσε το πρωί ο διοικητής να πάει στο γραφείο του να μιλήσουν!! Αφού είπε η μητέρα μου ακριβώς το τι έχει συμβεί ο διοικητής της ειπε:

Μπορώ να πιστέψω απόλυτα όλα αυτά που μου λέτε! Έχουν ξανά γίνει διάφορα σκηνικά στο παρελθόν με το ίδιο πρόσωπο, οπότε μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια!! Μόνο που ξέρετε, δεν υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά που μου λέτε, και σε ένα δικαστήριο δεν θα πιστέψουν το γιο σας!! Δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο μας είπε!! Φώναξε και τον Α. στο γραφείο, τον κατσαδιασε και μετά τον έβγαλαν και σε άδεια για να ξεχαστεί το θέμα καθώς είχαν διαρρεύσει τα γλυκόλογα που μου είχε πει, και ο ένας αστυνομικός τα έλεγε στον άλλον!!

Αν υπάρχει κάποιο άτομο που έχει βιώσει κάτι παρόμοιο από τον ίδιο, θα το καταλάβει αμέσως και Θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου! Αυτό το κάθαρμα κυκλοφορεί ελεύθερος, και μέσα στις εκκλησίες παίζοντας το καλός χριστιανός!!

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή η ιστορία είναι σαν τις άλλες αληθινές ιστορίες του efsyn;
Ο χρήστης Κωστας είπε…
Ρε παιδιά αλήθεια τώρα? Καταγγελίες στο bloko? Στον εισαγγελέα ρε φίλε, στον εισαγγελέα. Δεν έχει παραγραφεί, στον εισαγγελέα. Να πάει κατηγορουμενο το καθικι.Ε?Καλα δε τα λέω? Όπως εσύ? Στον εισαγγελέα λοιπόν.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Άλλη μια πονεμένη ψυχή που αντί για εισαγγελέα προσέφυγε σε ένα σαιτ μετά από 10 χρόνια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ευσταθουν αυτα που καταγγελει να καταθεσει και ο "δραστης" θα βρεθει σε χρονο dt.
Αν ευσταθουν αυτα που καταγγελει , ουτε για φτυσιμο δεν ειναι ο παριστανων τον αστυνομικο.
Αν ευσταθουν..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...και μετα βγήκε ενας πελώριος δράκος που έκανε μια χαψιά τον κακό αστυνομικό και ζήσαμε εμείς καλά και ο καταγγέλων καλύτερα.....