Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενδοοικογενειακή βία: Αστυνομικοί έσωσαν την ζωή 18χρονης στα Φιλιατρά


Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στα Φιλιατρά, καθώς 18χρονη προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή της λαμβάνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Η νεαρή σώθηκε χάρη στην άμεση αντίληψη των αστυνομικών του Α.Τ. Τριφυλίας ότι κάτι δεν πάει καλά, οι οποίοι είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, και αφού είχαν οδηγήσει τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα στην Κυπαρισσία.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο το μεσημέρι αστυνομικοί κλήθηκαν να επιληφθούν περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στα Φιλιατρά, που ασκούσε 48χρονη μητέρα ρουμάνικης καταγωγής στην κόρη της 18 χρονών. Μάλιστα η 48χρονη έχει ακόμη μία ανήλικη κόρη. Αφού τις οδήγησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η συμπεριφορά της 18χρονης δεν ήταν φυσιολογική.

Ενας από τους έμπειρους αστυνομικούς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και αυτή του αποκάλυψε ότι είχε λάβει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο. Πάντως μια πιθανή καθυστέρηση παροχής ιατρικής φροντίδας θα έκανε την κατάσταση πολύ δύσκολη.

Οσον αφορά την 48χρονη, ζητήθηκε ψυχιατρική γνωμάτευση από την εισαγγελέα Κυπαρισσίας, ενώ σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία.

https://eleftheriaonline.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια