Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περίπου 13,5 χιλιάδες αστυνομικοί δήλωσαν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού


Σε καθημερινή βάση γίνονται από 300 έως 600 εμβολιασμοί αστυνομικών, δηλώνει στο bloko.gr υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ και διευκρινίζει. Το μεγαλύτερο μέρος της διαθεσιμότητας έχει διατεθεί στην Αττική κι όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή είναι μικρή η αντοχή της ενεργούς χρήσης.
 
Με δεδομένο πως η μεγαλύτερη ζήτηση των αστυνομικών που υπηρετούν στο λεκανοπέδιο σχεδόν έχει καλυφθεί, η σκέψη είναι να ξεκινήσει η παροχή αρχικά σε όσους υπηρετούν σε όμορους Νομούς.
 
Τα στοιχεία της ΕΛΑΣ από το ενδιαφέρον των αστυνομικών για εμβολιασμό είναι πολύ θετικά και δείχνουν πως το ένστολο προσωπικό διατηρεί υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοπροστασίας, καταλήγει ο συνομιλητής μας.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 






Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψευδεστε κύριε καθώς έχει βγει διαταγή από 03/02 την οποία έχετε και σε άρθρο ποιο κάτω η οποία λέει ότι πρέπει να ακυρωθούν τα ραντεβού για εμβολιασμό των αστυνομικών.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Πρέπει να ακυρωθούν διότι ως αστυνομικοί μας δωθηκε η δυνατότητα να εμβολιαδτουμε χωρις ραντεβού όποτε μας ειδοποιήσουν ότι υπάρχουν διαθέσιμες δόσεις. Που λοιπόν το ψεύδος του αρθρογράφου? Εγώ εμβολιάστηκα με την πρώτη δόση προ ημερών όπως και και τα 2/3 των συναδέλφων μου από την υπηρεσία μου και ήδη μου έκλεισαν ραντεβού για τη δεύτερη δόση τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.προσεχετε λιγοστή διαβάζετε και τι καταλαβαίνετε μη λέμε ότι θέλουμε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάθετε να διαβάζετε διαταγές
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι έχει εκδοθεί διαταγή για ακύρωση των μεμονωμένων ατομικών ραντεβού που έχουν κλειστεί μέσω της σελίδας emvolio.gov.gr δε σημαίνει ότι δεν προχωρά κανονικά ο εμβολιασμός των αστυνομικών. Μη γράφετε ότι να ναι. Απλά αν δηλώσεις ότι επιθυμείς στην υπηρεσία σου και μετά πας και κλείσεις ατομικά ραντεβού σαν να είσαι άνω των 80 ετών θα σε υπολογίζουν διπλά στο σύστημά τους.