Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Έκανε μάζωξη στο σπίτι με 10 καλεσμένους – Ανοιχτά καταστήματα παρά την απαγόρευση


Στην «κόκκινη» ζώνη πέρασε από το πρωί του Σαββάτου και μέχρι τις 1 Μαρτίου το Ηράκλειο, με την επιβολή αυστηρότερων μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ωστόσο, δεν άργησαν να επιβληθούν τα πρώτα πρόστιμα στην πόλη. Συγκεκριμένα, δύο καταστήματα στο Ηράκλειο, παρέμειναν ανοιχτά μετά τις 18.00 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στο ένα κατάστημα και στο δεύτερο 10.000 ενώ και στα δύο μπήκε «λουκέτο» για 15 ημέρες. 

Στα Χανιά εντοπίστηκε ιδιοκτήτης σπιτιού να έχει διοργανώσει μάζωξη με δέκα άτομα! Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ και όσους συμμετείχαν τα προβλεπόμενα για τον περιορισμό της μετακίνησης. 

«Βροχή» τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις
Το Σάββατο επιβλήθηκαν συνολικά 89 πρόστιμα στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα για μη χρήση μάσκας, είχαμε: 6 πρόστιμα στο Ηράκλειο, 3 στα Χανιά, 2 στο Λασίθι, 2 στο Ρέθυμνο και 1 στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Για άσκοπη μετακίνηση βεβαιώθηκαν 42 πρόστιμα στο Ηράκλειο, 8 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 9 στο Λασίθι και 3 στον ΒΟΑΚ.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια