Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξώδικο Νο1 του κ. Οικονόμου: "Είστε συκοφάντες..." Η απάντηση του bloko.gr, ένας "διάλογος" και η αστυνομία ως εγκληματική οργάνωση


Κατ' αρχήν χαιρόμαστε για δύο λόγους. Πρώτον ότι ο κ. Οικονόμου καταδέχτηκε να μπει στη βάσανο του διαλόγου, έστω και με εξώδικη απάντηση και κατά δεύτερο, πως ένας παράγοντας της Κατεχάκη παίρνει θέση απέναντι στην αρθρογραφία του bloko.gr, που συσχετίζει την αστυνομία ευθέως με τα συνδικάτα της μαφίας και το κορυφαίο σύστημα διαφθοράς της χώρας.  
 
Προς έκπληξη κάποιων, δεν ήταν η πρώτη φορά που μας απάντησε ο κ. Οικονόμου. Στην προσπάθεια μας με δύο ή τρεις απόπειρες τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς ανταπόκριση, ώστε να του θέσουμε σχετικά ερωτήματα σύμφωνα με όσα του καταλογίσαμε, ή ανάλογα με περιέργως πως θεώρησε ότι του αποδώσαμε, προηγήθηκε η ακόλουθη "επικοινωνία" με sms.
 
Εμείς: Τόση δειλία;
Οικονόμου: Τόσο θράσος;
Εμείς: Σας συνιστώ Πιραντέλο. (Κι επειδή ίσως δεν κατανοήθηκε αναφερόμαστε στην πασίγνωστη ρήση, Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε). Η αξιοπρέπεια δεν προασπίζετε δια της σιωπής. Νομίζω ότι στην αστυνομική θεωρία αποτελεί ίδιον των ενόχων. 
ΥΓ: Βάλτε τον κ. Τσέτσικα να κάνει την καλή δουλειά. Γνωρίζουν πλέον τη μέθοδο.
 
Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη μεταξύ μας "επικοινωνία" πριν από την εξώδικη απάντηση του.
 
Σε ότι αφορά στη τοποθέτηση του περί των ρεπορτάζ μας για τη σύνδεση της ΕΛΑΣ με το συνδικάτο του εγκλήματος, χαιρόμαστε που αποφάσισε ν' απαντήσει ακόμα και όταν χωρίς από εμάς με κανένα σε βάρος του υπαινιγμό για εμπλοκή, θεώρησε ότι τον συσχετίζουμε. Εμείς απλώς γράψαμε την πληροφορία ότι μετά από αλχημείες και διασυρμούς αξιωματικών που προηγήθηκαν, στάλθηκαν στο Μαξίμου και στο μεγάλο αφεντικό, χαλκευμένες συνομιλίες πως ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ τους εγκαλεί για μεσολάβηση και απόληξη μαύρου χρήματος. Και γι αυτό το λόγο κόπηκε ως συκοφάντης. Εμείς δηλαδή είπαμε, ότι αποδόθηκαν από αξιωματικούς σε αξιωματικό λόγια που δεν ειπώθηκαν κι εσείς στο πλαίσιο αυτής της μεθόδευσης τον αποστρατεύσατε, βάζοντας μάλιστα και το ερώτημα γιατί δεν τον πήγατε στον εισαγγελέα. Δεν είναι όποιος κι όποιος ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ. ή το είπε και προκύπτει αδήριτη αναγκαιότητα για διερεύνηση των καταγγελιών, ή δεν το είπε και απλώς παρφουμαρίστηκε ο λόγος του για να κοπεί.
 
Για το θέμα δε της Μυκόνου, πάλι καταλάβατε λάθος. Δεν είπαμε αυτό που εσείς εκλάβατε ή θεωρήσατε, απορίας άξιο το γιατί. Δεν αποδώσαμε σε κανέναν μομφή διαφθοράς. Πάλι ερωτήματα θέσαμε. Ή το το ένα ή το άλλο. Δικής σας υποχρέωση είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και ως οφείλετε να δώσετε απαντήσεις, ειδικά όταν επισημαίνουμε κατ' επανάληψη πως η αστυνομία διολισθαίνει με ταχύτητα σε επίπεδα διαφθοράς εποχής Ρωμαίου.
 
Σε ότι αφορά στο σκιώδης και διακοσμητικός, είναι αλήθεια ή όχι, ότι αποτελείται τον υποδοχέα και τον εκτελεστή των εντολών του μεγάλου αφεντικού του Μαξίμου; Κι αυτό δεν το λέμε εμείς. Βοά η Κατεχάκη, η ΓΑΔΑ κοκ, εκτός κι αν δεν ακούτε τη βοή. Δεν θα σας διαψεύσουμε εάν το αρνηθείτε. Άλλωστε, άλλοι συνάδελφοι εξ όσων γνωρίζουμε, δέχτηκαν τις συμβουλευτικές παραινέσεις του σε υπόθεση που σας αφορά.
 
Σε ότι αφορά στην υπονόμευση από εσάς του κ. Χρυσοχοΐδη, δεν είναι η πρώτη φορά που το γράψαμε. Χαιρόμαστε που μας δίνετε την απάντηση περί αγαστής και αρμονικής συνεργασίας, όμως επιτρέψτε μας πως η πληροφόρηση μας σε άλλα κατατείνει. Οφείλουμε ωστόσο να σεβαστούμε τη θέση σας, μέχρι τουλάχιστον νεωτέρας.
 
Σε ότι αφορά τέλος στον αποκλεισμό από την ενημέρωση, γνωρίζετε πολύ καλά ότι μίλησα για απόπειρα, επί δεύτερης θητείας Χρυσοχοΐδη, στην οποία υπήρξατε αρωγός. Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά, ότι ουδέποτε στη διάρκεια των ποικιλόχρωμων θητειών σας, σας ζήτησα την οποιοδήποτε πληροφορία ή είχαμε κάποια εν θέματι επικοινωνία. Γιατί απλώς, οι πληροφορίες οι δικές σας δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Έχουμε δώσει τον ορισμό του χαρακτήρα τον οποίο αποδίδουμε στην πληροφόρηση μας.
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
Διαβάστε την εξώδικη απάντηση του κ. Οικονόμου, τον οποίο καλωσορίζουμε στο πάνθεον των υψηλών στελεχών της ΕΛΑΣ, υπουργών, αρχηγών και στρατηγών. που ενοχλούνται από την κριτική.
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
   
 

 
 








Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποτε και ο Υφυπουργός Μαρκογιαννακης έστειλε ΕΞΏΔΙΚΟ σε δημοσιογράφο (παρά τις συμβουλές να μην το κάνει) με αποτέλεσμα να...φάει το κεφάλι του. Νομίζω ότι αυτό είναι η αρχή του τέλους του Λευτερακη!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν κοιτάνε να ασχοληθούν με τα προβλήματα της αστυνομίας τις καριέρες σκέφτονται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σωστος. Τώρα ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ΕΞΏΔΙΚΟ δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο σελίδες. Ποιος άσχετος το έγραψε αυτό;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε Καραϊβαζ, άσχετο, δούλεψε λίγο την ορθογραφία σου (η αξιοπρέπεια δεν προασπιζετΑΙ, αποτελειτΕ τον υποδοχέα)

Elementary, my dear Watson...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραιβαζ κανεις το μαγκα μεχρι να σου ερθει το εξωδικο..κ μετα κλαιγεσαι στα αρθρα σου οτι δεν ειπες τιποτα.κ εφοσον συνδυαζεις την Ελ.ας με συνδικατα της μαφιας καλο θα ταν να ασχοληθεις με καποια αλλη ειδησεογραφια..απο σημερα μαυρο στο bloko.