Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Xειροπέδες και σε Ειδικό Φρουρό για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη


O Eιδικός Φρουρός συνελήφθη για υπόθαλψη καθώς γνώριζε τί είχε συμβεί και δεν ειδοποίησε τους συναδέλφους του.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό Ομονοίας, από δύο (2) νεαρά άτομα την Τετάρτη 13/01/2021, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενέργησε επισταμένες έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών επετεύχθη ο εντοπισμός δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας δέκα πέντε (15) και δέκα επτά (17) ετών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στο περιστατικό και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.

Σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία και σήμερα οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο (2) παραπάνω συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.








Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πειράζει ας πάρουν και αλλά 20 χρονα με μια υπεύθυνη δήλωση και με τρίμηνη εκπαίδευση και ας τους κάνουν αστυνομικούς....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οταν στην αστυνομια μπαινουν αγραμματοι και αμορφωτοι με μοναδικο προσον το διπλωμα για μηχανακι και απολυτηριο απο τεχνικο λυκειο αυτα γινονται.
Ο χρήστης nekt7 είπε…
Ένα μεγάλο μπράβο στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν μέσα σε 2 μέρες.
Ένα μεγάλο "μπράβο" και στη σημερινή κυβέρνηση, που γέμισε την αστυνομία με τη χειρότερη σειρα ειδικών φρουρών. Ο ένας υποθάλπει δολοφόνους, ο άλλος οδηγάει μηχανή χωρίς δίπλωμα ασφάλεια και πινακίδες, οι άλλοι βγάζουν όπλο και πυροβολούν επειδή έφαγαν πόρτα σε κλακπακι, και ο πιο μάγκας ζητάει 40.000€ για να μην φυτέψει ναρκωτικά σε επιχειρηματία. Φέρτε κι άλλους... Ντρεπόμαστε πια να λέμε ότι είμαστε αστυνομικοί... Εγκληματική οργάνωση μας έχετε καταντήσει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλα για ακόμα μια φορα βλέπουμε ορισμένους " συνάδελφους "να σταζουν χωλή . Δεν θα κρινω την στάση του ειδ.φρουρου, υπαρχουν αρμοδιοτεροι να το κάνουν αυτό{πειθαρχικα-ποινικα}. Εσείς όμως που είστε κριτες των πάντων εχει σημασία ο βαθμος του αστυννομικου ? Δηλαδή ο αστυφύλακας που μπαίνει 18 χρονων νομίζοντας ότι θα κάθεται μια ζωή σε ένα γραφείο είναι καλυτέρα? Ξερει τι ειναι αστυνομια?Η του εμαθαν στις πανελληνιες?{τροφη για σκεψη}Αρα λοιπόν κριτή των πάντων καταλάβεις οτι "συναδελφοι" σαν εσενα καταφεραν να δημιουργήσουν διχόνοια αναμεσά σε υπηρεσίες και σε βαθμούς μέσα στην οικογένεια της Αστυνομίας. Για να σε προλάβω πριν πεις μιλάει ενας πικραμένος φρουρος εγώ δούλεψα όπως και πολύ φρουροι στην αγορά εργασίας , σπούδασα , πήγα στρατο(Ε.Δ) (που τωρα με αναγκαζουν να πληρωσω)κ.α...Πες λοιπόν κατι ουσιας ... οσον αφορα αλλαγές που πρεπει να γίνουν (εκπαιδευσεις ,βαθ.εξελιξη , ταμεία κ.α) και το σημαντικότερο γινε συναδελφος ...και με τον Φρουρο θα φας τις σφαίρες ....ΞΥΠΝΑ.....
Ο χρήστης Giorgos είπε…
Δίπλωμα;Τ.Ε.Λ. κ αυτό ως Δευτέρα Λυκείου
Ο χρήστης Giorgos είπε…
Δίπλωμα;;
Ο χρήστης nekt7 είπε…
Συνάδελφε, το πρόβλημα δεν είναι ο βαθμός κάποιου. Προφανώς και έχω συνεργαστεί και με εξαιρετικούς συναδέλφους που προήλθαν από ΕΦ. Αυτό όμως έτυχε. Η διαφορά του αστυφύλακα με τον ΕΦ είναι ότι για 10 μήνες, έχει κάθε μέρα στρατιωτικό πρόγραμμα και ακαδημαϊκά μαθήματα. Υπάρχουν παιδιά που τα παρατάνε στη σχολή, αλλά που τρώνε ένα σωρό αναφορές ή πρόστιμα ακόμα και για το πιο μικρό παράπτωμα. Αστυφύλακες της σειράς μου μπήκαν στη σχολή τούβλα και βγήκαν άνθρωποι. Ήθελαν ή δεν ήθελαν, πάντως έγιναν.
Άλλο 10 μήνες εκπαίδευση και άλλο ένας. Και προφανώς δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά όταν δίνεις όπλο και εξουσία σε άτομα με ένα μήνα εκπαίδευση, αυτά είναι λογικό να συμβούν από μερίδα αυτών.
Μην απορείς μετά γιατί μας λένε μπάτσους, καλά μας κάνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειδικοι φρουροι ειναι, τι περιμενατε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παρασταση διαμαρτυριας απο τα καταστηματα everest. Χασαμε τον καλυτερο πελατη μας!