Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σχετικα με την καταγγελια για την Διευθυνση Μεταγωγων - Kείμενο αστυνομικού


Κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

H δυσφημιση για το Μεταγωγων και γενικα του συνολικου εργου που εχουμε επιτευξει απο την Πρωτοπορια Αστυνομικων το Σαββατο με βρισκει αντιθετο. Εκτος απο τα σχολια των συναδελφων, οι οποιοι δουλευουν εξω και ειπαν την γνωμη τους στα σχολια που θα βρειτε στο link του Facebook πιο κατω, εγώ θα μιλήσω για αυτά που ξέρω και δεν θα αναφερθώ σε κομμάτια του άρθρου για τα οποία δεν έχω λόγο.

 Ο συνάδελφος πιο πάνω αναφέρει "Δεν ανακοινώνεται εβδομαδιαία υπηρεσία. Αντιθέτως, ακόμα και την υπηρεσία της επόμενης ημέρας, οι συνάδελφοι την μαθαίνουν την προηγούμενη ημέρα, και πολλές φορές μετά τις 21:00. Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι δεν έχει τροποποιηθεί στο μεταξύ, και δεν έχει βγει σε »ορθή επανάληψη». Επομένως, ούτε λόγος για εβδομαδιαία υπηρεσία και γενικότερα προγραμματισμό αυτής."

 

Εχει γινει προσπάθεια για όφελος των συναδέλφων απο μένα προσωπικα, απο το γραφείο υπηρεσιών και απο τον Ταξίαρχο που πρότεινε το όλο πρόγραμμα ώστε να μπορούν να δηλώνουν οι συνάδελφοι εβδομαδιαία υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας και στη συνέχεια το γραφείο υπηρεσιών  να   τοποθετούν αυτούς εκεί που έχουν δηλώσει. Ισως τον τελευταίο μήνα λόγω του κορονοιου και των πρωτοφανών πραγμάτων που τυχαίνουν, κάποιες φορες οι συνάδελφοι να μην  πηγαίνουν πάντα εκεί που θέλουν. Ομως ξέρουμε όλοι ότι μολις ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα δικαστηρια, η εφαρμογη θα λειτουργήσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό παρέχοντας στα 3 απο τα 4 γκρουπ καθε εβδομαδα, ενα σχεδιο εβδομαδιαίας υπηρεσιας ανάλογα με τις δηλώσεις που εκείνοι θα εχουν κάνει. Τώρα εαν γίνεται αυτή η προσπάθεια για καλυτέρευση του προγράμματος των συναδέλφων απο πολλά γραφεία αστυνομικών υπηρεσίων να με ενημερωσετε.

Επιπλέον στις μεταγωγές που έγιναν "χρονιάρες" μερες, πήγαν συνάδελφοι, οι οποίοι προέρχονταν απο τον συγκεκριμένο τόπο μεταγωγής αφενός και αφετέρου πήγαν με την θέληση τους αφού οι ίδιοι το δήλωσαν οτι επιθυμούν να πάνε.

Τελος στην εφαρμογή των υπηρεσιών έχω βάλει την επιλογή ωστε να προστεθούν προτάσεις για βελτίωση. Εαν κάποιος έχει κάποια πρόταση ή πιστεύει ότι κάτι μπορεί να γίνει καλύτερα να μας ενημερώσει για να το κοιτάξουμε.

Η πραγματική εικόνα του Μεταγωγών







Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Chris Meli είπε…
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=883998579012327&id=238911506854374
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η δουλειά των συνδικαλιστών είναι να προβάλλουν έστω και με υπερβολές τα κακώς κείμενα. Αυτός που υπερασπίζεται την όποια διοίκηση και "αποκαθιστά την αλήθεια" πό τι ωθείται; Από την αίσθηση δικαίου, απολογείται ο ίδιος ως υπεύθυνος ή εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα είπες όλα...