Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχαριστήρια επιστολή του FBI στην ΕΛ.ΑΣ. – Ποιους αξιωματικούς μνημονεύει


Το Katechaki δημοσιεύει την ευχαριστήρια επιστολή, με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 2021, που απέστειλε το FBI, μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.: 

Αγαπητέ Στρατηγέ Καραμαλάκη,

Εξ ονόματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά την Ελληνική Αστυνομία για την άψογη συνεργασία και σύμπραξή της το 2020.

Παρά τις προκλήσεις της πανδημίας, η Υπηρεσία σας ενήργησε με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Μαζί σημειώσαμε σημαντικές επιτυχίες στους τομείς της αντιτρομοκρατίας, του ηλεκτρονικού εγκλήματος, των σύνθετων μορφών του οικονομικού εγκλήματος, της σύλληψης/έκδοσης φυγόδικων και της εγκληματολογικής έρευνας.

Οι επιτυχίες αυτές δεν θα ήταν δυνατές χωρίς τη δέσμευση και τη στήριξη ανώτατων αξιωματικών, όπως του Υποστρατήγου Γεώργιου Καστάνη, Υποστρατήγου Πέτρου Τζεφέρη και της Υποστρατήγου Πηνελόπης Μηνιάτη.

Εξίσου σημαντική ήταν και η καθημερινή συνεργασία και ο συντονισμός Διευθυντών Διευθύνσεων, όπως του Ταξίαρχου Εμμανουήλ Δουρβετάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Σταυρακάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Βασίλειου Παπακώστα και του Αστυνομικού Διευθυντή Ελευθέριου Χαρδαλιά.

Το 2020, η δέσμευση της Ελληνικής Αστυνομίας για διεθνή συνεργασία ήταν πρόδηλη και εκτιμήθηκε. Είμαι βέβαιος ότι το 2021 θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένο.





Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χά Χά Χά είδατε για να έρχονται κρίσεις όλο και κάτι θα δούμε θα έχει ενδιαφέρον άλλωστε όλοι γνωριζόμαστε αστυνομικοί δημοσιογράφοι παράγοντες ε;
Ο χρήστης kantilanaftisss είπε…
teleioooo teleioooo. nai.........
en mesw krisewn hlthe k o thios apo Usa.....
mpravoooooo mas
pame dynataaaaaa
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
teleiooooooo naiiiiiiii
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
xaxaaax kaloooooo