Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

COVID19- Επιτακτική η παροχή δυνατότητας εμβολιασμού και των αστυνομικών της Γ.Α.Δ.Θ. που υπηρετούν σε Ειδικές Υπηρεσίες


Ανακοίνωση τής ΝΕΣΠΑΑ: Την 16η Ιανουαρίου , εκδόθηκε διαταγή με την οποία οι Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. δήλωσαν , με περιθώριο μας ημέρας τις τυχόν επιθυμίες συναδέλφων για τον εμβολιασμό τους , όσων αφορά τον ιό covid 19 , σύμφωνα με την οδηγία του Πρωθυπουργού της Χώρας μας  περί διάθεσης εμβολίων που περισσεύουν από τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς .

Η έναρξη των εμβολιασμών κατά τις πληροφορίες γίνεται με γοργούς ρυθμούς και με συντονισμένες ενέργειες  της Γ.Α.Δ.Θ. Αποτέλεσμα αυτού είναι η εκ νέου διαταγή για τυχόν νέες δηλώσεις την 26η του μηνός .

Μοναδική παραφωνία όμως , σε όλο αυτό , ευθύνη την οποία επουδενί δεν επωμίζεται η Γ.Α.Δ.Θ. , είναι η μη συμμετοχή των συναδέλφων που υπηρετούν στις Ειδικές Υπηρεσίες της πόλης . Οι Υπηρεσίες τους , υπάγονται ιεραρχικά στις Διευθύνσεις τους που έχουν ως έδρα το Α.Ε.Α. μεν , πλην όμως οι συνάδελφοι αυτοί εργάζονται καθημερινά στην ίδια πόλη με τους υπόλοιπους . Δεν έχει λογική , όταν χρειάζεται ενίσχυση η πόλη για τα μέτρα ενάντια στον ιό covid , οι συνάδελφοι αυτοί να συμμετέχουν και όταν προτείνεται ένα υγειονομικό μέτρο να εξαιρούνται . Άλλωστε είναι στρεβλό να σκεφτεί κανείς , ότι Υπηρεσίες όπως η Υ.Ε.Ε.Β.Ε. επί παραδείγματι , δεν έρχονται σε καθημερινή επαφή με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. καθημερινά .

Eπιπροσθέτως σε όλα τα παραπάνω , οι υγειονομικές υπηρεσίες που διενεργούν τους εμβολιασμούς ανήκουν σε διαφορετικές Υ.Π.Ε. και άρα είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει οποιοσδήποτε προγραμματισμός μιας κεντρικής Ειδικής Υπηρεσίας με αυτές της Θεσσαλονίκης .

Παρακαλούμε θερμά λοιπόν , όπως προβείτε σε εκ νέου σύνταξη σχετικής διαταγής με τη οποία να δίνεται η δυνατότητα δηλώσεων για τον εμβολιασμό και σε συναδέλφους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι υπηρετούν σε Ειδικές Υπηρεσίες .









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια