Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Club στον Άγιο Δημήτριο λειτούργησε κανονικά τις γιορτές – «Τσίλιες», αλκοόλ, συλλήψεις


Ορισμένοι αμετανόητοι φαίνεται να μην επηρεάζονται ιδιαίτερα από τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού και τα μέτρα και να ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη διασκέδασή τους. Ένας – ένας έμπαιναν διακριτικά οι πελάτες στο club και στην πίσω πόστα υπήρχε τσιλιαδόρος. Όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Τι κι αν η χώρα βρίσκεται εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, με το lockdown να έχει πάρει ήδη παράταση για ακόμα μία εβδομάδα (σ.σ. έως τις 18.01.2021); Κάποιοι κάνουν του κεφαλιού τους κι αποδεικνύουν πως ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη διασκέδασή τους.

Στον Άγιο Δημήτριο την Πρωτοχρονιά και τα Χριστούγεννα μια επιχείρηση διασκέδασης λειτούργησε κανονικά όπως σας αποκαλύπτει αποκλειστικά το newsit.gr. Η επιχείρηση, μάλιστα, συνέχισε και μετά από τις γιορτινές μέρες με αποτέλεσμα να το αντιληφθούν οι αστυνομικοί μετά από παρακολούθηση πολλών ημερών.

Εχθές οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο κατάστημα και συνέλαβαν εφτά άτομα ενώ τους επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα.

Πώς έμπαιναν στο κλαμπ στον Άγιο Δημήτριο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς;

Οι οδηγίες ήταν σαφείς και συγκεκριμένες, αφού οι πελάτες έπρεπε να παρκάρουν το αυτοκίνητο πολλά μέτρα μακριά από το κατάστημα. Πήγαιναν στην είσοδο του καταστήματος ένας – ένας ενώ από πίσω από την πόρτα υπήρχε μόνιμα άνθρωπος που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένας εκ των ιδιοκτητών που κράταγε τις τσίλιες και τους άνοιγε να περάσουν. Τότε ενημέρωναν τηλεφωνικά τον επόμενο της παρέας και έπαιρνε σειρά για να ακολουθήσει την διαδρομή προς την είσοδο διακριτικά.

Δούλευαν κανονικά την Πρωτοχρονιά

Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό: Δεκάδες πελάτες διασκέδασαν κλειδωμένοι στο κατάστημα μέχρι νωρίς το πρωί με το αλκοόλ και τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονα, για να γιορτάσουν την έναρξη του νέου έτους.

Οι κρατήσεις ήταν αρκετές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και μάλιστα πήγε τόσο καλά η βραδιά που το επανέλαβαν και τις επόμενες ημέρες μέχρι που τους αντιλήφθηκε η αστυνομία και συνέλαβε θαμώνες και προσωπικό και τους οδήγησε στα κρατητήρια μέχρι τις πρωινές ώρες… Αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ.

https://www.newsit.gr









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κλωτσιές στην προβοσκίδα θέλουν και μετά τα προστίματα!!Αμετανόητοι και ο κόσμος πεθαίνει στις ΜΕΘ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κουράστηκε ο κόσμος πια, βαρέθηκε,τί περιμένετε;