Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί όχι σε κλούβα οι δημοσιογράφοι και με γραμμένα κείμενα; Όλα για το καλό μας - Έκκληση πρόσκληση του bloko.gr ενάντια στον αντιδημοκρατικό αυταρχισμό


Όταν θέλεις να φιμώσεις, βάζεις αρχικούς περιορισμούς. Στη συνέχεια; Χειροπέδες. Αντισυνταγματική η πρόβλεψη του υπουργείου δημόσιας τάξης; Δεν το γνωρίζουμε. Αντιδημοκρατική; Σίγουρα ναι. Γιατί άλλο είναι να βλέπεις ότι βλέπεις κι άλλο να βλέπεις ότι σου δείχνει ο φακός και το χέρι του χειραγωγού.
 
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα εργασίας. Γίνεται μία συγκέντρωση κι εξελίσσεται σε πορεία. Σε μία διαδήλωση. Πως θα την ακολουθήσουν και θα την παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικά συνεργεία; Μέσα από μετακινούμενη κλούβα των ΜΑΤ, ή σε κάθε φορά μεταναλλόμενο χώρο αποκλεισμού;
 
Είναι για το καλό σας, αποφαίνεται η σκληρά αντιδημοκρατική πτέρυγα της Κατεχάκη κι εμπνευστής του νομοτεχνικού καρκινώματος. Αυτή που σεμνύνεται να υποστηρίζει στα περιοδικά των αστυνομικών πως ο λαός εξουσιοδότησε τον αστυνομικό με δικαιώματα αυτοδικίας κοκ. 

Ας μας απαντήσει λοιπόν αυτή η τοξικά εντός κι εκτός ΕΛΑΣ αντιδημοκρατική φράξια. Πόσοι και ποιοι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και μέλη τηλεοπτικών συνεργειών έχουν χτυπηθεί από διαδηλωτές; Να σας πούμε εμείς; Ούτε ένας. 
 
Πόσοι και ποιοι δημοσιογράφοι χτυπήθηκαν από αστυνομικούς; Ων ουκ έστι αριθμός. 

Εάν θέλετε κ.κ. ζηλωτές του στεγνού αρτηριοσκληρωτισμού να μας προστατέψετε και εαν θέλετε το καλό μας, μαζέψτε τα μακριά χέρια σας. Δεν θα επιβάλετε ποτέ η εικόνα να σχηματλιζεται και να μετασχηματίζεται μέσα από το φακό της κάμερας των ΜΑΤ.
 
Στην επόμενη διαδήλωση, καλούμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες σε μαζική συμμετοχή. Για να μας πούνε πού θα κάτσουμε. Μόνο έτσι θα σπάσουμε τον αυταρχισμό.
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ 


 
 








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καλσόν πρόσεξε μπάρμπα Γιώργο,μην φύγει ο πόντος!!🤣🤣🤣
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περνα από τον 5ο να πληρωθείς!