Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για αστυνομική βιαιοπραγία σε βάρος μεταναστών στη Δράμα


Διαβάστε την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ Φparanesti 2ΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Εκδικητικά βασανιστήρια αστυνομικών του Χρυσοχίδη σε βάρος μεταναστών στο κολαστήριο στο Παρανέστι Δράμας
Μετανάστες  από  το κέντρο κράτησης στο Παρανέστι Δράμας κατήγγειλαν, με επικοινωνία στην ΚΕΕΡΦΑ, ότι αστυνομικοί εισέβαλαν στους χώρους όπου κρατούνται και τους χτύπησαν με βάρβαρο τρόπο. Άλλωστε οι φωτογραφίες με τα σημάδια στα κορμιά τους μιλάνε από μόνες τους.
Είχε προηγηθεί διαμαρτυρία μεταναστών οι οποίοι ενώ είχαν συμπληρώσει 18 μήνες κράτησης τους ανακοίνωσαν ότι δεν θα αφεθούν ελεύθεροι.




Η Αστυνομία έκανε έφοδο μέσα στο κέντρο κράτησης χτυπώντας με γκλόμπ τους μετανάστες. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Από το κέντρο κράτησης αυτό έχουν οργανωθεί  ακόμη και παράνομες απελάσεις προς την Τουρκία με  βάρκες στον Εβρο.




Η ρατσιστική απανθρωπιά πάει χέρι-χέρι με την παραβίαση των στοιχειωδών δικαιωμάτων των προσφύγων και των μεταναστών από την κυβέρνηση της ΝΔ και την Αστυνομία.
Χρυσοχοίδη, στο λέμε δυνατά και καθαρά: Οι ζωές των προσφύγων μετράνε, όπως οι ζωές των μαύρων στις ΗΠΑ. Black lives matter, refugee lives matter!
Απαιτούμε να κλείσει τώρα τα κολαστήριο στο Παρανέστι  Δράμας, την Κόρινθο, την Αμυγδαλέζα. Να μην ανοίξει κανένα νέο στην Ορεστιάδα. Άμεση απελευθέρωση των μεταναστών, χαρτιά άσυλο και στέγη σε όλους τώρα!









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρτε τους σπίτια σας ρε ανθέλληνες προδότες...Ουστ και πάλι ουστ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας δουλεύουν αυτά τα χτυπήματα που φαίνονται στις φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με χτυπήματα από γκλοπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διευθύνσεις τώρα να σας στείλουμε δυο-τρεις για φιλοξενία.