Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομοσπονδία Εξωτερικών Φρουρών: Ακόμα και στην «Ζούγκλα», δεν νικάει πάντα ο πιο δυνατός... αλλά ο πιο έξυπνος..!!


Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών: Πλέον δεν μας προκαλεί  καμία κατάπληξη, η φιλοξενία «άστεγων» και ανυπόγραφων δημοσιευμάτων, στην «Ζούγκλα» της δημοσιογραφίας.

Από καιρό έχει διαφανεί πως δεν είναι μόνο ανυπόστατα και μυθεύματα, αλλά κρυμμένα κάτω από τον μανδύα της ανωνυμίας του διαδικτύου, με μοναδικό σκοπό να βάλουν κατά του κύρους μίας Υπηρεσίας που πολλοί κατά καιρούς προσπάθησαν να πλήξουν, μα δυστυχώς ο χρόνος και πολύ περισσότερο η ένδεια των επιχειρημάτων και των «αποδεικτικών στοιχείων» τους, τους έθεσε απλά στο περιθώριο.

Έτσι για άλλη μία φορά, σε χρόνο πολύ καλά επιλεγμένο, παραμονές εορτών από την μία που το επίπεδο ασφάλειας των καταστημάτων κράτησης και δη του Κορυδαλλού όφειλε να είναι σε υψηλότατο επίπεδο, και από την άλλη λίγο καιρό πριν από τις κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, φροντίζουν κάποιοι να εμφανίζουν εκ νέου δημοσιεύματα φιλοξενούμενα στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Ζούγκλα», που καθόλου τυχαία στοχοποιούν τον άνθρωπο αλλά και τις αποφάσεις του Διευθυντή της Υ.Ε.Φ.Κ.Κ., Υποστράτηγου κυρίου Σπυρίδωνα Σκλάβου.

Η πλήρης αθώωση των υποτίθεται «δακτυλοδεικτούμενων», μιας και η ευθεία επίθεση προς τον Διευθυντή της Υ.Ε.Φ.Κ.Κ., βάλει ευθέως με άλλη μία σειρά από ψεύδη και τον πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού και Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. συναδέλφου μας Γιώργου Στιβακτάκη, σε σειρά Ε.Δ.Ε., δεν είναι προϊόν δημοσίευσης. Ούτε φυσικά οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί για όλη την σειρά «μυθιστορημάτων ΑΡΛΕΚΙΝ» που κατά καιρούς υιοθετούνται από την στήλη, όπως και αυτές που θα ακολουθήσουν μετά και την πρόσφατη.

 Όσο καλά και να φαίνεται κεκαλυμμένος, στα δικά μας μάτια είναι διακριτός. Ο στόχος τους είναι η κηδεμόνευση και ο εκφοβισμός των συναδέλφων, της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού.

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι η χρησιμοποίηση και η αναγραφή μίας τιμημένης ιδιότητας, αυτή των Εξωτερικών Φρουρών του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού, ως «υπογραφή» των καταγγελλόντων. Ντροπή τους και μόνο, να καπηλεύονται μία μακρόχρονη ευδόκιμη πορεία 20 και πλέον ετών ως ιδιότητά τους.

Οι Εξωτερικοί Φρουροί του Κορυδαλλού εκπροσωπούνται επί  σειρά ετών από την αντίστοιχη Πρωτοβάθμια Ένωση, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών.

Διατηρούμε λοιπόν τις επιφυλάξεις μας όχι μόνο αν είναι συνάδελφοι Εξωτερικοί Φρουροί, αλλά αν είναι καν συνυπηρετούντες, μιας και ο οποιοσδήποτε, από οπουδήποτε, μπορεί να στείλει ένα ανώνυμο email, γράφοντας ανακολουθίες και κακοήθειες, δημοσιεύοντας το σε blog ή σε κάποιο site με απώτερο σκοπό, click bait και «αυτοϊκανοποίηση».

Δεν τους αδικούμε όμως. Έτσι είναι όταν πέφτουνε οι «μάσκες» και χαλάνε  «μαγιές» ετών.

Μία ζούγκλα πραγματική λοιπόν.. Μα ως γνωστόν ακόμα και στην «Ζούγκλα», δεν νικάει πάντα ο πιο δυνατός.. αλλά ο πιο έξυπνος..!!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ   Δ. Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Κωστίκας Γεώργιος                                                                           Στιβακτάκης Γεώργιος








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια