Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέμης Καλαμάτας: Η δική μας γενιά και η αξία της για την σύγχρονη εποχή


Ανάρτηση τού Θέμη Καλαμάτα: Η δική μας γενιά και η αξία της για την σύγχρονη εποχή. Ανήκω στους ανθρώπους που έζησα για πολλά χρόνια την πειθαρχία και τον στρατωνισμό. 2 χρόνια εσωτερικός στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας όπου έμαθα καλά Αρχαία Ελληνικά και μελέτησα τα Κείμενα των Αγίων Πατέρων. 2 χρόνια Στρατιώτης στον Έβρο τέρμα Ορεστιάδα και τέρμα Ρίζια στα Τεθωρακισμενα. 6 μήνες Σχολή Αστυφυλακων. 9 μήνες στην Σχολή Αρχιφυλάκων με σπουδαία και αυστηρή Εκπαίδευση όπου έμαθα καλά τον Ποινικό Κώδικα και την Ποινική Δικονομία για να γινω χρήσιμος Ανακριτικός Υπάλληλος για την εποχή μου. Και 4 χρόνια ( 3 για εμάς εκ του Σώματος) στην ΣΑΕΑ ως μέλος της 1ης Σειράς Πανελληνίων Εξετάσεων.

Τίποτα απ τον Στρατωνισμό αυτό που άγγιξε περίπου τα 10 χρόνια αν προσθέσει κάνεις και κάποιες Εκπαιδεύσεις, δεν περιόρισε την ελευθερία μου ως άτομο. Αντίθετα πιστεύω οτι έγινα καλύτερος άνθρωπος και νιώθω τυχερός που η ζωή μου κύλισε με αυτόν τον τρόπο στα νιάτα μου ως αναγκαστική συνθήκη καθότι εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί είμαστε από Οικογένειες αγροτών και εργατών και υπαλλήλων κατά βάση και οφείλουμε από μόνοι μας να προσδιορίσουμε το μέλλον μας και την εξέλιξη μας χωρίς καν Χάρβαρντ χωρίς καν Αμερικανικά και Αγγλικά Κολλεγια.

Εκπροσωπουμε όμως επάξια τα γνήσια παιδιά του Ελληνικού Λαού που "πιάνουμε την πέτρα στα χέρια μας και την στίβουμε" και δεν την πετάμε στον συνάνθρωπο μαζί με μολότοφ και καδρόνια ως δήθεν αδικημένοι ψευτοεπαναστάτες της τρύπιας δεκάρας.

Ως ένας γνήσιος εκπρόσωπος της γενιάς μου σας ευχαριστώ με χαμόγελο και δύναμη που πηγάζει απ την ευθύνη και το χρέος.

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι πεις εσυ