Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Κώστας ο Βητάς - του Δημήτρη Γουλιάμη


Ανάρτηση τού Δημήτρη Γουλιάμη: Η καμπύλωση του χωροχρόνου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα στη ζωή των ανθρώπων. Είναι η αρχή και όχι το τέλος. Έτσι έβλεπες πάντα αισιοδοξα την υστεραία.

Τώρα ο λόγος μου ανήκει. Θέλω να σου ανταποδώσω το τίμημα που έλαβα από σένα. Τις νουθεσίες σου, την αστείρευτη συναδελφικότητα και τις αξίες της ζωής εντός κΙ εκτός υπηρεσίας θα τις θυμάμαι. Δεν είναι τυχαιο που όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για σένα. Είναι τα εύσημα που σου πρέπουν, είναι οι σχέσεις μας που οικοδομήθηκαν αυτα τα χρόνια σε δύσκολες και σε εύκολες στιγμές. Οι ώρες που απομένουν για την τυπική διαγραφή σου, μου σφίγγουν τα μύχια. Για μένα ήσουν πρωτυπο αστ/κου και συναδέλφου αλλά καί λαμπρου οικογενειάρχη.

Ανθυπαστυνομε Κώστα Κακανη ,προισταμενε πληροφοριών καί υποδοχής του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών (φρουρά ΑΜΑ) της Λ Αλεξάνδρας 173 ,επί 30 συναπτά έτη, νοερά απόψε ως πρώην φρούραρχος σε τιμώ κατά την αποχώρησή σου με ένα παραγγελμα:

Φρουρά....Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η.

 

bloko.gr: Με τη σειρά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Κύριο Κώστα, όπως όλοι τον αποκαλούμε, γιατί είναι πραγματικός Κύριος!









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε δίκιο καλός ο κυρ Κώστας αλλά εμείς οι νέοι έχουμε μπροστά μας να περπατήσουμε σε πολύ πιο δύσκολους δρόμους κ με τα μισά χρήματα.
ΕΜΕΙΣ λοιπόν στα 60 μας θέλουμε κ άγαλμα τιμής ένεκεν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βητας απ αυτους που την εχουν δει στρατηγοι στον μικροκοσμο τους και εν προκειμενω στην υποδοχη της γαδα, με αστυφυλακες και νεους να κανουν την δουλεια και να δινει εντολες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ναι γιατί όλοι οι νέοι παίζουν με ένα κινητό άσε που από συμπεριφορά είναι στο μηδέν. Τώρα αν δεν σας αρέσει παραίτηση κ στην αγορά για μεροκάματο. Για άντε να σας δω