Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α εύχεται στο Νίκο ΚΑΡΑΔΗΜΑ να είναι καλοτάξιδο το πρώτο του βιβλίο


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Πέμπτη 31/12/2020 παραμονή πρωτοχρονιάς, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο για το έτος 2020 που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Ένωσής μας, είχαμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε μαζί μας έναν εξαίρετο συνάδελφο και φίλο ο οποίος βρίσκεται πλέον στην αποστρατεία, το Νίκο ΚΑΡΑΔΗΜΑ.


Μπορεί η Αστυνομία και ο ένστολος συνδικαλισμός να έχασαν έναν άξιο εκφραστή τους, μία υγιή φωνή, όμως από ότι φαίνεται κερδίζουν τα γράμματα και ο πολιτισμός.



Ο Νίκος εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ενδείξεις» από τις εκδόσεις ΑΓΓΕΛΑΚΗ. Πρόκειται για ένα βιωματικό μυθιστόρημα, με αληθινά στοιχεία, διανθισμένο με μυθοπλασία.

Εμείς ως αστυνομικοί και συνδικαλιστές, οφείλουμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια η οποία έχει δύο κατευθύνσεις. Αφενός την αγάπη που εκφράζεται μέσω αυτού του μυθιστορήματος στο συνάδελφο, αφετέρου τη μεταφορά αυτής της αγάπης, μέσω της Ένωσής μας, με την προσφορά αυτού του βιβλίου στα μέλη μας.

Όποιος συνάδελφος – μέλος μας επιθυμεί να προμηθευτεί το βιβλίο, μπορεί να το παραλάβει, δωρεάν, από το γραφείο της Ένωσής μας Β. Ηπείρου αρ. 50 Γλυφάδα, στον πρώτο όροφο, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-15:00, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το πρώτο βιβλίο – μυθιστόρημα του Νίκου θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς νέων προσωπικών επιτυχιών, αυτή τη φορά μέσα από τις συγγραφικές του δημιουργίες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                            ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια