Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρίκη στην Αλβανία: Η δολοφονία δυο αδελφών “αποκάλυψε” εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη


Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στα Τίρανα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον δράστη του εγκλήματος αυτού βαραίνει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων και επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο δολοφόνος που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αυτού, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης!

Η αδελφή των θυμάτων ανέφερε για την υπόθεση πως: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους». Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού!

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, σκοτώνοντας και τις δύο, αφού είχε υποψιαστεί πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά έχουν βιώσει κοντά του εδώ και πολλά χρόνια.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια