Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φουντώνει το παρασκήνιο για τις κρίσεις της ΕΛΑΣ - Οργιάζει η υπονόμευση


Μία από τις τραγελαφικές συγκυρίες στις κρίσεις της ΕΛΑΣ, είναι πως "μετατέθηκαν" από Μάρτιο σε Ιανουάριο. Ως εκ τούτου, αλλοιώνουν το πνεύμα και την ιερότητα των ημερών, εντός των ανώτατων και των ανώτερων στρωμάτων του σώματος.

Την πρόγευση στη μορφή των προεόρτιων, την πήραμε προ ημερών, με την πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος δύο αξιωματικών που συνελήφθησαν, με απώτερο στόχο και επιδίωξη την σπίλωση του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ. Μία σκευωρία που κατά τα φαινόμενα, έπεσε (;) στο κενό και τώρα οι συλληφθέντες κινούνται νομικά κατά συναδέλφων τους. Ίσως αυτή να είναι η πλέον πρόσφορη τακτική, ώστε να σταματήσει η βιομηχανία των υπό ανοίκεια εκμετάλλευση ανώνυμων όσο και βρόμικων επιστολών.
 
Μία τέτοιου είδους και μορφής επιστολή λάβαμε στο bloko.gr από πολίτη με δήθεν ονοματεπώνυμο, στην οποία αναμοχλεύονται αρές και αναθέματα σε βάρος διευθυντή αστυνομικής υπηρεσίας της περιφέρειας, για τον οποίο ουκ ολίγα έχουν κατά καιρούς καταλογιστεί, πάλι με ανώνυμες επιστολές. Αποτέλεσμα; Το περιεχόμενο τους εξετάστηκε, διερευνήθηκε και το συμπέρασμα ήταν πως προέρχονται από αστυνομικούς και πολίτες με ύποπτη αν μη τί άλλο υπηρεσιακή και κοινωνική συμπεριφορά. 

Δεν περιμένουμε ντροπή και καταισχύνη από τους υπονομευτές. Αναμένουμε στοιχειώη σοβαρότητα από την πολιτική ηγεσία και κυρίως την αποφυγή του πειρασμού να μην γίνει μέτοχος και αρμός στη βιομηχανική παραγωγή κηλίδωσης υπολήψεων.



Του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 
 






Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν την εκδίκαση τους αθωώσαμε ολους. Αυτο κ αν ειναι υπονόμευση. Τραγελαφικά όντως πραγματα ευτυχώς υπαρχει κ ο Χρυσοχοιδης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ένας κράζει τον άλλο στο κατώτερο προσωπικό... Για έναν ακόμη χρόνο στο βαθμό...Ντροπή σας κύριοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κε Καραιβαζ δεν γνωρίζαμε ότι υπηρετείς στα συμβούλια της αστυνομίας και βγάζεις αποφάσεις. Η επειδή αποδείχτηκε ότιστην Υπηφεσια που διοικει ο φιλος σου πρόεδρος ΠΟΑΞΙΑ χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακα αυτοκίνητα για προσωπικές βόλτες;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν είναι αλήθεια αυτά που λες να δώσεις τα ονόματα αυτών που σου έστειλαν επιστολές. Αλλιως είσαι και συ Καράιβαζ συκοφαντης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΙΝ ΑΚΌΜΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΑΜΕ ΑΥΤΌ Κ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ πάντα τα ίδια κ οι ίδιοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H "Κοζα νοστρα" στα υψηλά κλιμάκια της κατεχακη θα "θερίσει" τους "μη ευθυγραμισμενους" στη γραμμή του Δον Μισέλ κ στο τέλος θα τους κάνει κ μια λαμπρή "τελετή αποστρατείας" όπως πάντα συνήθιζε στας κηδείας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού Καραιβαζ σου φαίνεται ασήμαντο που οι δύο δντες στα επίσημα έπαιρναν τα υπηρεσιακα αυτοκίνητα για προσωπικές τους βόλτες να σου στείλει η Υπηρεσία τους σε σένα το λογαριασμό για τα καύσιμα και τα σέρβις.