Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΣΠΕΗΠ: Τα κύρια προβλήματα των Στρατιωτικών στον Υπουργό Εθνικής Αμυνας κ Παναγιωτόπουλο .Θα δοθεί επιτέλους λύση στα χρόνια αιτήματά μας;


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

ΘΕΜΑ: «Άμεση λύση στα χρόνια προβλήματα των Στρατιωτικών»

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την από 11-1-2021 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τα προβλήματα που διαιωνίζονται τα τελευταία χρόνια για τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους. Στην επιστολή τους, μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για τις εκατοντάδες ώρες νυχτερινής εργασίας και τις χιλιάδες υπερωριακής εργασίας που παραμένουν απλήρωτες, για τις μεταθέσεις που ανακοινώνονται τελευταία στιγμή, για τη μοριοδότηση των στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην παραμεθόριο, για την εξίσωση της ημερήσιας αποζημίωσης των στρατιωτικών με αυτή των υπολοίπων εργαζομένων του Δημοσίου, καθώς επίσης και για τη διαδικασία της πρόωρης αποστρατείας των ΕΠ.ΟΠ. και μια σειρά από άλλα ζητήματα, που παραμένουν ανεπίλυτα, ζητώντας και ελπίζοντας να δοθούν άμεσα λύσεις. Για τα θέματα αυτά έχουν προηγηθεί σχετικές επιστολές της Ένωσης, αλλά και υποβολή αναφορών για τα περισσότερα από μέρους μου, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, αλλά μέχρι σήμερα όλα τα ανωτέρω παραμένουν σε εκκρεμότητα. Παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη τα αναφερόμενα στη συνημμένη επιστολή και να με ενημερώσετε σχετικά με τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 

Τα προβλήματα των Στρατιωτικών που δεν λύθηκαν ούτε το 2020 και στα οποία άμεσα πρέπει να δοθεί λύση(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή    που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την ανακοίνωσή μας μας  δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.


espeep.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια