Καταγγελία για καθυστερήσεις στην κατανομή των καινούργιων περιπολικών σε ΑΔ της περιφέρειας


Δημοσιεύουμε καταγγελία αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Μάχιμοι αστυνομικοί που αναγκάζονται να αστυνομεύουν με περιπολικά ερείπια τα οποία έχουν διανύσει 600 χιλιάδες και πλέον χλμ διερωτώνται .Για ποιό λόγο δεν έχουν κατανεμηθεί ακόμη τα περιπολικά στις συγκεκριμένες Υπηρεσίες, που ορίζονται απο τη διαταγή του Αρχηγείου βάση πίνακα αναγκών.Επίσης οι φήμες λένε ότι δυο εξ αυτών θα παραδοθούν σε άλλες υπηρεσίες.

 
2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο σχετικος πινακας αναγκων που αναφερεις , δεν ειναι πινακας αναγκων αλλα τμηματων τροχαιας που καθε 2 με 3 χρονια αντικαθιστουν τον στολο τους και οι πραγματικα μαχιμες υπηρεσιες (ειδικα της αττικης) κινουνται ακομα με xcara και octavia 15 και βαλε ετων.
Δυατυχως το εξοπλιστικο που αφορα την ανανεωση του στολου ειναι εκτος λιγων περιπτωσεων στο συνολο του σχετικο με την οδικη ασφαλεια απο κονδυλια ε.ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο πίνακας αναφέρει συγκεκριμένες υπηρεσίες στις οποίες θα έπρεπε να έχουν δοθεί τα αυτοκίνητα. Πχ αν σε μια Γενική δοθούν 20 αυτοκίνητα αναγράφονται συγκεκριμένες υπηρεσίες. Ας πούμε δηλαδή σε συγκεκριμένα ΑΤ - ΤΤ ή στην Άμεση Δράση. Επιβάλλεται να υλοποιηθεί η διαταγή και να ελέγξει το Αρχηγείο.