Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα λείπουν Αξιωματικοί σαν και εσένα που δεν λουφαρες ποτέ Αστυνομε κύριε ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΕ


Κείμενο του Δημήτρη Αποστολόπουλου: Ένα ταξίδι κλείνει ένα άλλο ανοίγει! Ο λόγος για τον Αστυνόμο πια Μιχάλη ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ, της Τροχαίας Αερολιμένα 'γερολυκο' του αεροδρομίου όπως τον αποκαλούν! Έντιμος,φιλότιμος και ακέραιος! Αυστηρός καμία φορά με τους νεότερους στην αρχή.. Ομαδικός στη συνέχεια, καταλήγοντας σε ένα ιδιότυπο χιούμορ στο τέλος που τους έλυνε..

Ένας αστυνομικός που έχει περάσει από καίριες υπηρεσίες ένστολες και μή! Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και την ώρα του καθήκοντος αλλά και εκτός υπηρεσίας! Δυναμικός και υπηρεσιακός εντός! Δοτικός και πάντα με χαμόγελο εκτός! Ένας αξιωματικός που αγάπησε την αστυνομία και τον συνάδερφο, απαιτώντας αξιοπρέπεια πρώτα από τον εαυτό του(τυπικός πάντα)τους συνεργάτες του αλλα μποροντας να την 'επιβαλει' και στους ελενχομενους!

Του εύχομαι καλή συνέχεια στις δραστηριότητες του μετά την αποστρατεία του σε λίγες μέρες!

 Έγραψα αυτές τις γραμμές όχι μόνο για τον Μιχάλη αλλά και για όσους προσφέρουν το πιο υγιές και δημιουργικό κομμάτι της ζωής τους με αυταπάρνηση, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο χωρίς να ξέρουν ωράρια και αργίες και η πολιτεία τους αποχαιρετά με ένα χαρτί Α4!

Αλήθεια πόσο θλιβερό και άκομψο!

Στις ένοπλες Δυνάμεις έχοντας μια λέσχη η κάθε υπηρεσία γίνεται τουλάχιστον μία σεμνή τελετή λέγοντας ο Διοικητής και κάποιοι συνεργάτες δύο λόγια σε μια μίνι δεξίωση που ίσως παρευρίσκεται και ένα μέλος της οικογένειας δίνοντας μια αναμνηστική πλακέτα στο εν αποστρατεία στέλεχος.

Θα πρότεινα λοιπόν σύντομα και στην δική μας οικογένεια να υπάρξει μέριμνα ώστε ο δεσμός των εν ενεργεία και εν αποστατεια συναδέρφων να παραμένει ζωντανός για να ελπίζουμε και εμείς οι υπόλοιποι ότι αύριο ο μόχθος μας θα έχει την τύχη ενος συμβολικού έστω ευχαριστώ.

Θα λείπουν Αξιωματικοί σαν και εσένα που δεν λουφαρες ποτέ Αστυνομε κύριε ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΕ.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ Αστυνομικός-Συνδικαλιστης

Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να έχει υγεία ο συνάδελφος, να χαρεί τη σύνταξή του και να πατήσει ένα delete στην ΕΛ.ΑΣ, αν θέλει να μην πικραθεί ως απόστρατος. Έχω πικρή εμπειρία όπως και πολλοί άλλοι απόστρατοι. Τετάρτη είχα αποστρατευτεί και το Σάββατο πηγαίνοντας από Αθήνα στο χωριό μου, με έγραψαν επειδή παραβίασα άθελά μου το όριο ταχύτητας 15 χλμ στις γέφυρες του Αιγίου. Εκείνο που πόνεσε ήταν η απάντηση του αρχ-κα ΜΠΣ όταν δήλωσα το "συνάδελφος" και έδειξα τη βεβαίωση για ταυτότητα. "Είστε πολίτης κύριε". Πέρασαν χρόνια αλλά η στιγμή δεν ξεχνιέται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...Δυστυχως υπαρχουν κι αυτοι..τι να κανουμε..Αμα σου πε εισαι πολιτης και δεν σεβαστηκε τον συνομηλικο του εφ οσον ηταν βητας κι αυτος...μιλαμε για Ζωντοβολο πρωτης ταξεως!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μόνο που μπαίνεις στο bloko ακόμα,να διαβάσεις αστυνομικα νέα,είσαι συνάδελφος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αξιωματικαρα καριερας κοψτε φατσα και θυμηθειτε ποσοι τετοιοι ανθυπες και εκ του σωματος η με νομους αξιωματικοι με τα χρονια ειχαν συμπεριφορα χειριστη απεναντι σεσυναδελφους , ουτε διευθυντες ταξιαρχοι η στρατηγοι να ηταν , ο καθε πικραμενος χωρις προσωπικη ζωη περαν της αστυνομιας βρηκε ενα ποστο καβατζα και αυτον που βγαζει υπηρεσιες κολλητο του και το περασαν για μαγαζι τους , αν τους επιτρεποταν θα εμεναν στην υπηρεσια μεχρι να φτασουν 80 χρονων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανώς ο κύριος που σχολίασε πιο πάνω αρνητικά για την εικόνα του αστυνόμου, στηρίζεται μόνο σε αυτήν που καθιστά αυτόματα αυτό το σχόλιο του, ως ρατσιστικό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το σχόλιο σας είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ρατσιστικό. Προφανώς γνωρίζετε τον αστυνόμο προσωπικα για να τα λέτε αυτά. Λογικά θα ενημερωθεί.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΜΑ ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΟΥΦΑΡΕ ΔΕ ΛΟΥΦΑΡΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θάρθεις. Delete όπως είπε ο πρώτος φίλος.