Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Γιάννης Μακρής για κόντρα Κυβέρνησης-Ιεράς Συνόδου και τις επιπτώσεις στους αστυνομικούς


Από το facebook του Γιάννη Μακρή
Αχρείαστη και περιττή, αποδείχτηκε η «κοκορομαχία» μεταξύ κυβέρνησης και Ιεράς συνόδου, για το άνοιγμα των εκκλησιών την ημέρα των Θεοφανίων.

Η «άτυπη ανοχή» τελικά που δόθηκε από την πολιτεία, με κόστος πλειάδων στημένων περιπολικών, κομμένων ημερήσιων αναπαύσεων και δεκάδων συνάδελφων πανελλαδικά να διαδραματίζουν άτυπο ρόλο τοποτηρητή και «τιμωρού» έξω από τους ιερούς Ναούς, αποτέλεσε ήττα για την κυβέρνηση που αχρείαστα αθέτησε το λόγο της.

Η δίχως λογική κίνηση, σε ένα προσυμφωνημένο και επιτυχημένο τρόπο διαχείρισης για άνοιγμα των εκκλησιών κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, αθετήθηκε μονόπλευρα και προκάλεσε το ήδη βεβαρημένο θρησκευτικό αίσθημα των κουρασμένων ορθόδοξων χριστιανών και των χιλιάδων αστυνομικών, που επιβαρύνθηκαν περαιτέρω με αυτή τη διαμάχη, η οποία τελικά ανέδειξε ανακολουθία της κυβέρνησης να τηρήσει εκείνα που η ίδια υπόσχεται και συμφωνεί.

Το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αν και το ίδιο αποδέκτης αθέτησης υποσχέσεων, συνεχίζοντας άοκνα να σηκώνει το βάρος «επιπόλαιων επιλογών», επιφορτίστηκε όλο αυτό το διάστημα με πολλαπλούς ρόλους πέραν του Συνταγματικού του, υιοθέτησε ακόμη έναν του μπαμπούλα έξω από Ναούς, σηκώνοντας αδιαμαρτύρητα τα χέρια ψηλά και στις πλάτες του το δικό του σταυρό του μαρτυρίου!

Τα πάρεργα, τα παράπλευρα καθήκοντα και τα αχρείαστα μέτρα, έχουν κουράσει κύριοι τον εργαζόμενο αστυνομικό, την ψυχική του ηρεμία και την οικογενειακή του γαλήνη!

Αν όλα αυτά για σας αποτελούν λέξεις με κενό περιεχόμενο, να είστε σίγουροι πως θα φτάσει η στιγμή που για εμάς θα αποτελούν συνθήματα στα χείλη χιλιάδων συναδέλφων μας!

Ο έχων μάτια βλέπει και ο έχων ώτα ακούει!








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος είναι ο κύριος;;