Θέμης Καλαμάτας: Περί κρίσεων γενικώς - Λεβεντιά μόνο Στρατηγοί μου


Δημοσιεύουμε του Θέμη Καλαμάτα: Περί κρίσεων γενικώς. Λεβεντιά μόνο Στρατηγοί μου. Υπάρχει ένας κανόνας που ισχύει διαχρονικά και για όλους μας. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν θα φορτώσουμε σε αδαμάντινα ή αν θα σταματήσουμε στα χρυσά. Σημασία κατά πρώτον έχει η υγεία και η καλή καρδιά. 
Απο εκεί και πέρα υπάρχει ένα ορθό αξιολογικό σύστημα που το ρυθμίζει η ζωή, η κοινωνία και οι συνάδελφοι ασφαλώς. Είναι η παρακαταθήκη και το όνομα που αφήνουμε όλοι εμείς στο διάβα μας και με το σπαθί μας φυσικά. 
Γι αυτό σας λέω καλή καρδιά, ψυχικές αντοχές, σεβασμός σε όλη την κοινωνία, ταπεινοφροσύνη αλλά ταυτόχρονα γερές βάσεις στα θέματα ευθύνης, γνώσεων, ισχυρής προσωπικότητας, αλτουιστικής διάθεσης και συμπόνιας για όλο τον κόσμο. 
Σας ευχαριστώ Στρατηγοί μου.
9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας που δήθεν αδιαφορεί για τους βαθμούς και το αστέρια αλλά το τηλέφωνο του έχει αρπάξει φωτιά ενοψει κρίσεων. Και φυσικά δεν παραλείπει στο κείμενο του να κολακευσει=ευχαρστησει τους στρατηγούς.... Χαχαχχα όλο το κείμενό ήταν πρόσχημα για να πει την τελευταία πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

στις 17/02/18 αποστρατεύθηκα και πολύ ορθά δεδομένου ότι ήταν άτυπο αίτημά μου. Μετά από 20 ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο τότε υπάρχηγός κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ (ο οποίος συμμετείχε στο συμβούλιο ομού μετα των κκ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ & ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ) ισχυριζόμενος εμμέσως πλην σαφώς , παρ' ότι δεν με γνώριζε , ότι λυπάται για την αποστρατεία μου και θα λείψω από το Σώμα. Προσέφυγα κατά τα προβλεπόμενα και μετα από 1 χρόνο με έκρινε πάλι δυσμενώς τούτη την φορά ως Αρχηγός και πρόεδρος του Συμβουλίου Αντιστράτηγων. Τι υποκρισία, δεν νομίζετε κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ με τους στρατηγούς της Κατεχάκη;

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι μια. Γεμίσαμε στρατηγούς και δεν έχουμε αστυφύλακες. Ένας Αστυνομικός Διευθυντής σε κάθε ΔΑ με 2 Υποδιευθυντες βοηθούς και ένας Ταξίαρχος σε κάθε Γενική...

Ανώνυμος είπε...

Απο ουσια μηδεν , αρθρα συντομα σαν ακαταληπτα οτι του κατεβει στο μυαλο συνδυασμενα με φωτογραφια προ δεκαετιων , απωτερος σκοπος το γλειψιμο στους ανωτερους του

Ανώνυμος είπε...

Σφαχτητε ελευθερα τομαρια

Ανώνυμος είπε...

Σφαχτητε ελευθερα

Ανώνυμος είπε...

Έτσι το δουλεύει τόσα χρόνια ο ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ. Τον έχουμε πάρει χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Το ειχε πει ο θεμης καλαματας οτι το 2020 θα ειναι η χρονια της αστυνομιας , δεν τον ακουγατε---> https://www.katechaki.gr/themis-kalamatas-to-2020-tha-chronia-tis-ellinikis-astynomias/

Αξιζει να δοθει εμφαση το υστερογραφο με το οποιο κλεινει το αρθρο του αυτο ο μεγιστος, αφου πρωτα αναπτερωνει το ηθικο των στελεχων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θέμης Καλαμάτας είναι καλοπροαίρετος και κορυφαίος ελλην Αξιωματικός , αποτελεί το μέλλον της πατρίδος ...μην του επιτίθεστε κύριοι . Υποκλινομεθα εις το μελαλείον του!