Γιάννης Λιονάκης: Στο νησί μας η προτεραιότητα είναι ανύπαρκτη


Ανάρτηση του Γιάννη Λιονάκη

Επιτέλους σταματήστε στο STOP!Και ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι προτεραιότητα σε κάθε διασταύρωση ανακόψετε ταχύτητα και ελέγξτε!

Κι αν αλλάζετε πορεία κάντε το με ευλάβεια,τηρώντας και εδώ τις προτεραιότητες!
Και περιορίσετε τις υψηλές ταχύτητες .Φοράτε ΠΑΝΤΑ ζώνη ασφαλείας,δένετε σωστά τα παιδιά σας.

Τα όρια μπαίνουν για να τηρούνται!Δεν γίνονται έτσι αυτοκίνητα με χαμηλές ταχύτητες .Η κατάσταση των οχημάτων μας και η ποιότητα τους,οι δρόμοι μας και η ποιότητα τους ,αλλά και η οδηγική μας ποιότητα και επάρκεια δεν σηκώνουν ταχύτητες και δεν.. βαριέσαι

Η παραβίαση προτεραιότητας είναι απόπειρα δολοφονίας,ή αυτοκτονίας!
Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά,μη συνεχίσουμε έτσι!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια για το τραγικό γεγονός απόψε, στη Μεσσαρά και πάλι,που πραγματικά συγκλονίζει !
(Φωτό apopsislive.Gr)

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!!Από ποιά άλλη αιτία ..φεύγουν μάνα και μωρό της μαζί;Θα συνεχίσουμε έτσι;;2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εαν ήμασταν κράτος και ήξερες ότι θα μπεις φυλακή εαν φταις και έχεις αφαιρέσει ζωή ή ζωες θα ήταν όλα πολύ καλύτερα... Δεν είμαστε και δεν θα γίνει ποτέ αυτή η χώρα κράτος.
.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η εμπειρία μου λέει ότι η οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων είναι τριτοκοσμική, δυστυχώς αυτή τη συμπεριφορά δείχνουμε καθημερινά και στα παιδιά μας, το κράτος φυσικά απών απλά γιατί οι νεκροί δεν ψηφίζουν, ενώ οι παραβάτες πολλοί και στις εκλογές θα μαυρίσουν, όσο οι ζωές υγιών ανθρώπων (γιατί στα τροχαία σκοτώνονται υγιείς)μπαίνει στο ζύγι του κομματικού κόστους θα ακούμε τέτοια γεγονότα, δυστυχώς δεν έχει βρεθεί πολιτικός που θέλει να σώσει ανθρώπινες ζωές.