Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση Ιωάννας Γκελεστάθη - Νίκου Χαρδαλιά


Ανάρτηση τής Ιωάννας Γκελεστάθη: Σήμερα είχα την ευκαιρία να συγχαρώ εκ μέρους του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κύριο Νίκο Χαρδαλιά για την κολοσσιαία συμβολή των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας και του ιδίου προσωπικά στην επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση. Ταυτόχρονα με τον πολύμηνο αγώνα κατά του COVID η Πολιτική Προστασία με κορμό της το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας έδωσε δεκάδες νικηφόρες μάχες με φυσικές καταστροφές σε όλη την επικράτεια αποδεικνύοντας πως όταν ο δεδομένος επαγγελματισμός και η δεδομένη επάρκεια του προσωπικού αξιοποιούνται από την Πολιτική Ηγεσία με την κατάλληλη προετοιμασία και με τον κατάλληλο συντονισμό τα αποτελέσματα είναι άριστα. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας ο Υφυπουργός συνόψισε αφενός τις διαρθρωτικές αλλαγές τις οποίες έχει ήδη επιφέρει και αφετέρου τις εκσυγχρονιστικές κινήσεις στις οποίες προτίθεται εφεξής να προβεί προκειμένου τόσο η Πολιτική Προστασία όσο και το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας να δύνανται όχι απλώς να αντεπεξέρχονται στις ολοένα εντεινόμενες προκλήσεις αλλά και να πρωτοπορούν παράγοντας τεχνογνωσία.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
επιτυχαχαχαχαχαχαχαχαχα διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση! το καλυτερο ανεκδοτο που διαβασα πρωι πρωι.. θα γινεις βουλευτης κι εσυ κοπελα μου.. καλα το πας..