Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Θεσσαλονίκης με τον Διευθυντή του Υπουργού και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

 

Διαβάστε την ανακοίνωση

 Η Ένωση μας πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού μας κ. Σταμαδιανό Γεώργιο όσο και με τον Αρχηγό μας αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ, στα πλαίσια των συχνών επαφών με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας.
      Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:
1) Προσλήψεις συνοριακών φυλάκων λόγω των τεράστιων αναγκών στη Θεσσαλονίκη για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" αλλά και για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσ/νίκης γενικότερα.

2) Εμβολιασμός προσωπικού λόγω COVID 19 με την καλύτερη δυνατή οργάνωση (ευπαθείς ομάδες, μάχιμες υπηρεσίες κτλ)

3) Βαθμολόγιο κατώτερου προσωπικού για το οποίο κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις με σκοπό την κάλυψη αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του κατώτερου προσωπικού ( στα 28 χρόνια βαθμός ανθυπαστυνόμου και να υπολογίζεται ο χρόνος στρατιωτικής θητείας κανονικά και στο βαθμολόγιο).

4) Ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό στην ΓΑΔΘ και ιδιαίτερα εκεί που υπάρχουν μεγάλες ανάγκες όπως η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ειδικότερα.

      Η Ένωσή μας εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις συναντήσεις αυτές που πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα. 

     Σε τελική ανάλυση, θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία προκειμένου να επισπευστεί η επίλυση των ανωτέρων θεμάτων.




                                                                         Για το Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                       ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ










Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνε δημόσιες σχέσεις με το χαντμπολακι και άσε τις προσλήψεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είδα και γω, Δευτέρα πρωί, ένωση συνοριακών Θεσσαλονίκης και λέω καμία οπαδική ανακοίνωση θα είναι για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του Σαββατοκύριακου. Με απογοητεύσατε κύριοι της ένωσης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είδα και γω, Δευτέρα πρωί, ένωση συνοριακών Θεσσαλονίκης και λέω καμία οπαδική ανακοίνωση θα είναι για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του Σαββατοκύριακου. Με απογοητεύσατε κύριοι της ένωσης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και οι δικοί μας οι καρεκλοκένταυροι της ποασυ μουγκα. Πραγματικά συγχαρητήρια στον συνδικαλισμό των σφ και των εφ. Έχουν καταφέρει πολλα πράγματα που πριν από χρόνια έμοιαζαν άπιαστο όνειρο. Και οι δικοί μας πανηγυρίζουν για το ότι η σχολή αστυφυλακων θα είναι τριετούς φοιτησης(άσχετα που και παλι κανένα πανεπιστημιο δεν θα μας δέχεται για μεταπτυχιακό). Και δεν ανοίγει ρουθουνι για αυτους που υπηρετούν στην Αθήνα δέκα και πλεον χρόνια και δεν θα πανε ποτε στον τόπο συμφερόντων τους. Αντί αυτου στην Θεσσαλονίκη που είναι και συνορο της χώρας με την Χαλκιδική τις Σέρρες και το κιλκις πρεπει να γίνουν προσληψεις με νέους σφ. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ποσυφυ. Προς αποφυγή παρεξηγησεων δεν έχω κανένα προβλημα με τα νέα παιδια που μπαίνουν αξιοκρατικά με προκυρηξη στην αστυνομία. Ίσα ίσα που η μεγαλυτερη μερίδα αυτών είναι άξιοι συνάδελφοι. Αλλά δυστυχώς έχει καταντήσει η αστυνομία να κάνει προσληψεις με 3 και 4 διαφορετικούς τρόπους εις βάρος κάποιων αλλων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφήστε τις προσλήψεις, τα έχετε κάνει σαλάτα... Είμαστε 15 χρόνια Αθήνα... Πάρε τώρα μηδέν έκτακτες για το 21 και βλέπουμε... Τι ακούει κι αυτός ο αρχηγός... Συνοριοφύλακες για το αεροδρόμιο λες και έχουμε πτήσεις από Πακιστάν Μπαγκλαντές Νιγηρία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπη και μονο! Συνοριοφυλακες για το αεροδρομιο! Τι αλλο θα ακουσουμε συνδικαλισταραδες...... που γινατε αστυφυλακες βεβαια!