Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Το έγγραφο του υπουργείου που μου γνωστοποιήθηκε χθες, αποκαλύπτει την πρωτοφανή του μεθόδευση απέναντί μου, καθώς, σύμφωνα με αυτό, στην μιάμιση ώρα που διήρκεσε η μεταγωγή μου από την Κασσαβέτεια στο Δομοκό, όπου και όπως απαιτούσε η εγχώρια Φαμίλια, φαίνεται ότι μετάχθηκα και στον Κορυδαλλό, για να φαίνεται ότι τηρήθηκε αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος για τις αγροτικές, που έφτιαξαν για να με εκτοπίσουν από αυτές.

Πλήρης εξευτελισμός του κράτους δικαίου, για το οποίο φλυαρούν, πλήρες κουρέλιασμα των ίδιων τους των νόμων. Όμως, δεν πρόκειται μόνο για μεθόδευση εξόντωσης ενός πολιτικού κρατούμενου. Ούτε απλά για το χάιδεμα της πιο ακροδεξιάς της τάσης, από μια ολοένα και πιο ακροδεξιά κυβέρνηση. Πρόκειται για την προσπάθεια να συντρίψουν ένα πρόσωπο, όχι γι αυτό που είναι, αλλά για αυτό που σηματοδοτεί, με την άρνηση του να υποκύψει στις αφόρητες πιέσεις που το σύστημα του ασκεί, όπως ζητούσαν επίμονα και πρόσφατα στη Βουλή οι εκπρόσωποι της οικογένειας και ο εκλεκτός της Πρεσβείας.

Μετά τα όσα απροκάλυπτα γίνονται και όσα κυνικά αποκαλύπτονται στον πόλεμο εναντίον μου, η απεργία πείνας αποτελεί πια ζήτημα προσωπικής συνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας.

Αφού επιμένουν στο νόμο που τόσο προκλητικά μηχανεύτηκαν, οφείλουν να τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν, και να με ξαναφέρουν στο υπόγειο του Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που έκτισε ο ίδιος ο υπουργός της καταστολής, ο Μ.Χρυσοχοίδης, για να θάψει την 17Ν, και όπου πέρασα τα 16 από τα 18 χρόνια που είμαι στη φυλακή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Φυλακές Δομοκού

8 Ιανουαρίου 2021

 









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε θα κοιμηθώ το βράδυ απο τη στενοχώρια!!
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Ο καθένας υπεύθυνος των πράξεων του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν θα φαω το βραδυ,θα κανω συμπαρασταση στον δολοφονο.
Ο χρήστης Νίκος είπε…
Τεράστια συγκίνηση!!! Ένας δολοφόνος που στέρησε την ζωή τόσων ανθρώπων στο όνομα μιας αρρωστημένης και ουτοπικής ιδεολογίας πιστεύει ότι δικαιούται να κάνει αγρότουρισμό και να παίρνει τακτικά τις άδειές του χωρίς να έχει την παραμικρή μετάνοια για το κακό που προκάλεσε.
Ο χρήστης Πολιτης είπε…
Μία συγγνώμη στα θύματα και στις οικογένειες τους είναι ανθρώπινη.Δεν κοστίζει..."ιδεολογία"!Και αφού δεν αναγνωρίζεις κράτος,νόμους,δικαστήρια,αστυνομίες,δικαιοσύνη γιατί επικαλείσαι τους το κράτος δικαίου και τους νόμους συνέχεια για να πας αγροτικές??Παράνοια!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δικαίωμα του φανταζομαι η απεργία πείνας , εαν είναι άντρας ας την κρατήσει μέχρι να μας απαλλάξει απο την παρουσία του και απο τα έξοδα που δημιουργεί
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφήστε τον να πεινάσει...Σαν να πήρε πολλά κιλά τις γιορτές...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν σκότωνες αθώους πολίτες ήταν καλά!!Να σαπίσεις στη φυλακή και να πεθάνεις και της πείνας!!Πρόβλημά σου..
Ο χρήστης Unknown είπε…
Επειδή προφανως εχει δυο μέτρα και δύο σταθμα. Η ιδεολογία, ιδεολογία αλλα και το συμφέρον, συμφέρον. Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που τους είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που του έδωσαν άδειες. Ναι οι άδειες ειναι δικαιωμα των κρατουμενων αλλα κάπου υπάρχουν και όρια. Ο Κώστας Πασσαρης που δε σεβοταν την ίδια την ζωή τουλάχιστον ζητησε συγνώμη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
(πολιτικός κρατούμενος)?????όχι. δολοφόνος είσαι για αυτό είσαι μέσα.