Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαδικτυακό Σεμινάριο Αστυνομικών με θέμα: Επικοινωνία - Διαχείριση Συγκρούσεων


Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Δράμας: Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας, εν μέσω πανδημίας, ξεκινά έναν νέο κύκλο ενημερωτικών διαλέξεων – σεμιναρίων με διάφορα θέματα που απασχολούν τον Αστυνομικό μέσα στη σύγχρονη κοινωνία, όπου όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται ραγδαία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, τον προβληματισμό, αλλά και την επιμόρφωσή του.

 

    Στα πλαίσια αυτά, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο Αστυνομικών με θέμα: «Επικοινωνία - Διαχείριση συγκρούσεων», μέσω της εφαρμογής ZOOM, σε δύο θεματικές ενότητες, ήτοι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 και  Ώρα  19:00΄.

 

    Το θέμα θα αναπτύξει η κα. Χατζηδημητρίου Κατερίνα, η οποία είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου/Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, εξειδικευμένη στην επικοινωνία και τη θετική ψυχολογία και η οποία αποτελεί κυρίως διδακτικό προσωπικό στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, όπου εκπαιδεύει δημοσίους Υπαλλήλους Πανελλαδικά με προγράμματα εξ αποστάσεως.

 

    Δηλώσετε συμμετοχή τώρα στο e-mail: ipadramas@yahoo.gr ή στο Viber  6977458584, αποστέλλοντας Ονοματεπώνυμο, Υπηρεσία, κινητό και e-mail.

    Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων (μέχρι 100).

 

Υ.Γ. Επισημαίνεται ότι όσοι παρακολουθήσουν και τις δύο θεματικές ενότητες, θα δοθεί από τους διοργανωτές σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

 

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς


H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια