Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί κατέβασαν από τη διαβούλευση την πανεπιστημιακή αστυνομία; Καταιγισμός αρνητικών παρατηρήσεων και τα ... ρεπό διαρκείας


Ποικίλες εντυπώσεις και πολυποίκιλα ερωτήματα προκαλεί η πρωτοβουλία της ηγεσίας, πολιτικής και φυσικής, της ΕΛΑΣ, να κατεβάσει από τη δημόσια διαβούλευση το σχέδιο δημιουργίας της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Όπως σημειώνεται από έγκυρες πηγές, το σχέδιο έγινα "μαζικός στόχος" περισσότερων των 150 σχολίων, στη συντριπτική τους αρνητικών και με καυστικές παρατηρήσεις, γεγονός που ανάγκασε (;) την ηγεσία να το κατεβάσει, χωρίς πλέον να γίνεται η οποιαδήποτε αναφορά ή να υπάρχει κάποια πληροφορία για το τί μέλλει γενέσθαι.
 
Μιλώντας στο bloko.gr συνδικαλιστές της αστυνομίας, τονίζουν και μία άλλη πτυχή, που ίσως ακόμα και στην περίπτωση της θεσμοθέτησης, καταστήσουν ... άκυρο το θεσμό. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Εάν οι φοιτητικές παρατάξεις αρχίζουν και συγκαλούν γενικές συνελεύσεις, τότε σύμφωνα με το νόμο, η παρουσία αστυνομικού είναι απαγορευτική. 
 
Τί θα γίνει σε μία τέτοια περίπτωση, είναι η ερώτηση. Θα τους δίνουν κάθε μέρα ρεπό; 
 
 
 




Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δούμε στις φοιτητικες εκλογές, τι θα κάνουν οι πανεπιστημιακοι αστυνομικοί ? Στις ορκομοσιες φοιτητών θα κυνηγάνε αυτούς που πετάνε κομφετί?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά ας κάνουν αυτοί τις προσλήψεις και μετά ξέρουν που θα τους βάλουν...από τώρα ξέρουν...πανεπιστημιακή αστυνομία δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα λέτε να μη το γνωρίζουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σήκω Αντρέα για να δεις, υπουργό της αλλαγής...