Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί μιλούν για εμπορία βρεφών στη Θεσσαλονίκη - Ποιες οι επόμενες κινήσεις των αστυνομικών


Πεπεισμένοι ότι τα σενάρια περί εμπορίας βρεφών ισχύουν, δηλώνουν οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που ασχολούνται με την υπόθεση της Θεσσαλονίκης.

Γιατί το λένε αυτό;

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή και από τον αστυνομικό σύνδεσμο της αλβανικής αστυνομίας είχαν πάρει τα στοιχεία τόσο των θυμάτων όσο και του δράστη. Από την έρευνα που έκαναν στους φακέλους των σεσημασμένων, είδαν ότι ο δράστης και η μεγάλη αδελφή δεν είχαν απασχολήσει τις ελληνικές αρχές. Είχε συλληφθεί, όμως, η μικρή αδελφή για πεζοδρομιακή πορνεία και αυτό τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν έχουν να κάνουν με υπόθεση trafficking.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, θεωρούν πολύ πιθανό οι καταγγελίες για εμπορία βρεφών να ήταν πραγματικές.

Στη διάθεσή τους έχουν τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων και μέσα από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους θέλουν να δουν εάν είχαν έρθει σε επαφή με δικηγόρους, γιατρούς, δημοτικούς υπαλλήλους, με άτομα δηλαδή που δύσκολα θα ήταν στον κοινωνικό περίγυρό τους, αλλά θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή με την υπόθεση εμπορίας βρεφών.

Ταυτόχρονα θα προχωρήσουν σε κατ’ οίκον έρευνες στις διευθύνσεις που έχουν σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν σημειώσεις ή ηλεκτρονικά αρχεία, που θα βοηθήσουν την έρευνα, ενώ θα λάβουν καταθέσεις από όσους είχαν κοινωνική συναναστροφή μαζί τους για να έχου περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Του Γιώργου Καραϊβάζ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια