Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τσίμπησαν" παρουσιαστή να κάνει εισαγωγή... ευρώ


Ο γνωστός -τα τελευταία χρόνια- παρουσιαστής επέστρεφε το μεσημέρι της Κυριακής από το Ντουμπάι. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" δεν δήλωσε ότι μεταφέρει κάτι, που αντίκειται στη νομοθεσία, αλλά οι υπάλληλοι τού τελωνείου αποφάσισαν να τον ελέγξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αποδείχθηκε ότι ο παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών είχε μαζί του το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ.
Ο νόμος προβλέπει ότι ο ταξιδιώτης μπορεί να μεταφέρει μέχρι δέκα χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, διαφορετικά πρέπει να τα δηλώσει και να φορολογηθεί.
Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι τού τελωνείου παρακράτησαν τον 25% του συνολικού ποσού, που αντιστοιχεί στον φόρο, ενώ ο παρουσιαστής θα πρέπει τώρα να αποδείξει από πού προέρχονται τα χρήματα, γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίσει και την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
"Ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να δηλώσει άγνοια τού νόμου, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει δεκάδες ταξίδια στο εξωτερικό για τα γυρίσματα των εκπομπών του" έλεγαν με νόημα στο bloko.gr








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όνομα δεν έχει;Αν στη θέση του ήταν κάποιος άλλος μέχρι και τι χρώμα βρακί φοράει θα μας λέγατε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαλλον εχει.... και γιαυτο δεν λενε τιποτα!
Και σιγα μην εχει παρει μονο 30.000. Τριαντα θα βρηκαν τωρα