Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ακινητοποίησε αγριογούρουνο


Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη.

 

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης από την... κάθοδο αγριογούρουνου σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

 

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη, τον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.


Δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν τη φιλοζωική και μέχρι να γίνει η παραλαβή του άγριου ζώου, ένας εκ των αστυνομικών το συγκρατούσε από τα πόδια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του Northmeteo.gr στο Facebook.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Δράση για την Άγρια Ζωή, τονίζοντας ότι επρόκειτο για ένα νεαρό θηλυκό αγριογούρουνο που άθελά του βρέθηκε μέσα σε κατοικημένη περιοχή. GΈτρεχε πανικόβλητο μέσα στους δρόμους ώσπου πολίτες κατάφεραν το εγκλώβισαν μέχρι να φτάσουμε εμείς εκεί», αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook, την οποία συνοδεύει με σχετικές εικόνες.

 

Όπως επισημαίνει, κρίθηκε ότι το ζώο δεν χρειαζόταν να νοσηλευτεί και αφέθηκε ελεύθερο.

 

 voria.gr









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ολα η αστυνομια , βοθρονερα σκυλια , γατες , κοτες , μελισσια , ηλικιωμενοι που επεσαν κατω και θελουν βοηθεια , συναγερμοι ιδιωτων χωρις να καταβαλουν το αντιστοιχο τελος επειδη ενημερωνει το κεντρο της security και πρεπει να παμε , μεταφορα ψυχασθενων , σκουπιδια , κλαδια πεταμενα , διαχειριση μεταναστευτικου , κορονοιος , ενημερωση πολιτων για τις μετακινησεις και ωρες στο τηλεφωνο να προσπαθουμε να τετραγωνισουμε τον κυκλο και να δωσουμε λυση για τα ερωτηματα του πολιτη σαν κεντρο πληροφοριων που μπορουσε να φτιαξει η πολιτικη προστασια που αλλωστε ειναι υπερανω απο εμας και πηραν και επιδομα επειδη ειναι στην πρωτη γραμμη , προστασια συνορων , φυλαξη διαθεση συνοδεια τσατσα σε καθε λογης δημοσιογραφισκους με παχυλους μισθους και επιχειρηματιες , μετρα ταξης σε ιδιωτικες π.α.ε. και αλλες ιδιωτικες αθλητικες ομαδες , επιδοση κλησεων δικαστηριων , φυλαξη οπου καπνισει στον ρουβικωνα να ριξει τρικακια και αλλα πολλα , ανοιξαμε και σας περιμενουμε και επειδη ειμαστε και ωραιοι και μας εχει σε εκτιμηση το κρατος δουλευουμε και βραδινες ωρες χωρις να τις πληρωθουμε και σε παγκοσμια πρωτοτυπια στην αδεια μας μετρανε ως μερες και τα σαββατοκυριακα , να παμε δε να δουμε τους δικους μας ανθρωπους σε αλλο νομο απαγορευεται γιατι θα περασουμε εδε οι αστυνομικοι αλλων χωρων ομως της frοntex πως πηγαν στην χωρα τους για τον αντιστοιχο σκοπο ειναι αλλο θεμα εμας δεν μας αγγιζει γιατι ειμαστε υπερανω ειμαστε η ελληνικη αστυνομια. ΖΗΤΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ταν και αγριογουρουνο καλα θα ηταν υβρίδιο με ημερο ειναι