Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ο εκσυγχρονισμός κύριοι και η ποιότητα της εργασίας του αστυνομικού προσωπικού εξαρτάται από τη θέληση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας''

Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

Εν έτει 2021 και εν μέσω πανδημίας επιτρέπεται στους γερμανούς αστυνομικούς της FRONTEX να μεταβαίνουν απο την Ελλάδα  στην Γερμανία  για να επισκέπτονται τα οικογενειακά τους πρόσωπα. 

Από την άλλη δε, ο πολύπαθος και φιλότιμος Έλληνας αστυνομικός με κομμένες άδειες, αυξημένο υπηρεσιακό φόρτο εργασίας, μη χορηγημένες ημερήσιες αναπαύσεις και έχοντας ενδεχομένως γονείς σε μεγάλη ηλικία οι οποίοι προφανώς χρειάζονται την αρωγή και τη φροντίδα των οικείων τους, δεν δύναται να τους επισκεφτεί, καθώς απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

 Ο εκσυγχρονισμός κύριοι και η ποιότητα της εργασίας του αστυνομικού προσωπικού εξαρτάται από τη θέληση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας να βοηθήσει δίνοντας προφανώς τα αυτονοήτως δικαιούμενα συμφέροντα στα σώματα ασφαλείας που προστατεύονται από θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.

 Συνεπώς, νοείται ο ευρωπαίος αστυνομικός να μετακινείται ελεύθερα από χώρα σε χώρα και ο Έλληνας συνάδελφος να μη μπορεί να μετακινηθεί από νομό σε νομό;;; Αδιανόητα πράγματα θα πείτε και συμφωνώ.... και όλα αυτά εν έτει 2021 !!!!

Με εκτίμηση στους υπόλοιπους συναδέλφους,

ένας φιλότιμος Έλληνας αστυνομικός.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια