Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρελή καταδίωξη στη Δυτική Αττική


Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Συγκεκριμένα μια Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κατά την διάρκεια της περιπολίας της εντόπισε δύο άτομα με όχημα κλεμμένο, οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν ένα δεύτερο όχημα από την περιοχή των Άνω Λιοσίων. Οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς τον Ασπρόπυργο.



Οι μοτοσικλετιστές ενημέρωσαν μέσω ασυρμάτου και κατευθείαν κινητοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης, ώστε να γίνουν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα ο αξιωματικός επόπτης του Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής εντόπισε το ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Διυλιστηρίων να είναι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πηγαίνει προς Άνω Λιόσια. Έδωσε σήμα και η κινητοποίηση των σταθμών, που διενεργούσαν αναζητήσεις ήταν ταχύτατη. Ομάδα του Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής το εντόπισε και τον ακολούθησε για περίπου είκοσι χιλιόμετρα, ενώ σε όλη τη διάρκεια της καταδίωξης οι επιβαίνοντες πετούσαν αντικείμενα από το παράθυρο για να δυσκολέψουν τους αστυνομικούς.



Κάποια στιγμή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός δρόμου και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Αποδείχθηκε ότι και αυτό ήταν κλεμμένο και ότι σε αυτό επέβαινε μόνο ένα άτομο, το οποίο και συνελήφθη. 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια