Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Ένταση και προσαγωγές στον Λευκό Πύργο – Άτομα έριξαν το σταυρό

Χαμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης, με κόσμο να μαζεύεται διαμαρτυρόμενος για τα μέτρα. Χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες, πέταξαν Σταυρό στον Θερμαϊκό. Φραστικές επιθέσεις στους αστυνομικούς και προσαγωγές.  Ένταση επικράτησε στον Λευκό Πύργο καθώς άτομα δεν υπάκουσαν στις εντολές για τα φετινά ιδιαίτερα Θεοφάνεια, συνωστίστηκαν, έριξαν τον Σταυρό και προσήχθησαν. Η αστυνομία προσπάθησε να τους αποτρέψει κυνηγώντας τους, μάλιστα, για αρκετά μέτρα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του GRTimes.gr τα άτομα ρίχνουν το σταυρό στη θάλασσα. Κανείς από όσους ήταν εκεί σχεδόν δεν τηρούσε τα μέτρα.

Είτε δε θα φορούσαν μάσκα, είτε θα την είχαν κατεβασμένη, και για αποστάσεις… ούτε λόγος. Χρησιμοποιώντας και τη μικροφωνική τους επιτέθηκαν φραστικά στους αστυνομικούς, ενώ ένας από αυτούς πέταξε το Σταυρό στον Θερμαϊκό, χωρίς φυσικά να βουτά κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε τουλάχιστον 5 προσαγωγές. 

Οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν ότι είχαν απευθυνθεί σε 50 ιερείς για να έρθουν να κάνουν την τελετή σήμερα, αλλά όλοι αρνήθηκαν.

 https://www.newsit.gr










Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Geo77soup είπε…
Τελικα η κυβέρνηση με τις πολιτικές της θα στρέψει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) τον πολίτη ενάντια στην Ελληνική Αστυνομία.. Με ότι αυτό συνεπάγεται.. Καλα όλα τα μέτρα.. Αλλά το κοινό αίσθημα δεν αλλάζει με πολιτικές.. Και για να μην αμφιβάλλει κάνεις είμαι υπέρ των μέτρων αλλά με λογική και σύνεση..
Ο χρήστης Unknown είπε…
Βλέπω τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης σύντομα Αντιστράτηγο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μολις παρακολουθησαμε εικονες απο την συλληψη και το αγριο ανθρωποκυνηγητο που προηγηθηκε αυτης , επικινδυνων κακοποιων που διασπειρουν τον κορονοιο. Στη συγκεντρωση εξω απο το εφετειο για την καταδικη των χρυσαυγιτων πριν κατι μηνες που οι συγκεντρωμενοι ηταν εκατονταπλασιοι , η στις ανοιχτες δομες που οι μεταναστες αφου σουλατσαρουν ανενοχλητοι στο κεντρο της πολης επιστρεφουν στις δομες και στοιβαζονται σε μια σκηνη ανω των 30 ατομων και μετακινουνται απο σκηνη σε σκηνη συνεχως ατομα διαφορετικης οικογενειας , και σε αλλες περιπτωσεις δεν υπαρχει συνωστισμος ε βεβαια