Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ν/Α στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ συναντήθηκε τη Δευτέρα 04/01/2021 με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Α/Δ΄ Σπυρίδωνα ΛΑΣΚΟ, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθυντή Α/Δ΄ Άγγελου ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ και του Διοικητή Τροχαίας Αθηνών Α/Δ΄ Χρήστου ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου ο Πρόεδρος να ενημερώσει τη Διοίκηση της Τροχαίας για ζητήματα που αφορούν τους αποσπασμένους από τη Διεύθυνση Αερολιμένα και ιδιαιτέρως για τη χορήγηση των Ημερήσιων Αναπαύσεων των αποσπασμένων, την εκτέλεση νυχτερινής υπηρεσίας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα τονίζοντας επιπροσθέτως και τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της μεγάλης απόστασης που διανύουν οι συνάδελφοι καθημερινά για εκτέλεση της υπηρεσίας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής αφού ζήτησε από τον Πρόεδρο να διαβιβάσει τις ευχαριστίες στο προσωπικό που αποσπάστηκε, εκτέλεσε και εκτελεί καθήκοντα στις Εθνικές Οδούς αλλά και στο κέντρο της Αθήνας για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, τον ενημέρωσε ότι γενικά όλο το προσωπικό εργάστηκε πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτόν έτσι ώστε, να διασφαλιστεί η εμφανής αστυνόμευση και η αποτροπή των άσκοπων μετακινήσεων κατά την εορταστική περίοδο.

Επίσης, τόνισε ότι θα δοθούν εντολές έτσι ώστε να χορηγηθούν Ημερήσιες Αναπαύσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα, προκειμένου το προσωπικό, που όπως αντιλαμβάνεται, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό να ξεκουραστεί, διότι η προσπάθεια συνεχίζεται.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών από την πλευρά του τόνισε ότι, θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του προσωπικού. Όσον αναφορά την εκτέλεση νυχτερινής βάρδιας, θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα Π.Δ. για τις ώρες εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Η Ένωσή μας είναι πάντα παρούσα για να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια