Προσπάθησε να φύγει με "εθελούσια επιστροφή" ο δολοφόνος του Δομοκού - Συγχαρητήρια από τον Θωμά Μπόζιαρη


Ανάρτηση τού Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου των Συνοριακών Αττικής: Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής για τον εντοπισμό αλλοδαπού, τον οποίο αναζητούσε η ασφάλεια της Λαμίας, ο οποιος φέρετε να εμπλέκονταν στην εξαφάνιση ετέρου αλλοδαπού και που τελικά ομολόγησε οτι τελικά αυτός Σκότωσε και στη συνέχεια εξαφάνισε το πτώμα.

Συγκεκριμένα χτες πρωινές ώρες προσήλθε μέσω του προγράμματος εθελουσίας επιστροφής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ( ΔΟΜ), στο αρμόδιο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών (Συνοριακό τμήμα) για να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Κατά τη διαδικασία η οποία διενεργήθηκε στο Γραφείο Δακτυλοσκοπισης - '' Σήμανσης '' του εν λόγω τμήματος μεσω του συστήματος ηλεκτρονικών αποτυπωματων γνωστό ως E-TAP , από το ειδικά καταρτισμενο προσωπικό, σε συνεργασία με τη Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών , ταυτοποιηθηκαν σε μερικα δευτερόλεπτα τα αποτυπώματά του με αυτά που βρέθηκαν στη καλύβα όπου έλαβε χώρα το συμβάν.

Να σημειώσω εδώ ότι το εν λόγω γραφείο έχει ξεκινήσει να λειτουργεί πλήρως, δηλαδή δακτυλοσκοπιση,ταυτόχρονη ουσιαστικά ταυτοποίηση, φωτογράφιση και αποστολή ηλεκτρονικά των συνοδευτικων εγγράφων στη ΔΕΕ , από ΠΈΡΥΣΙ, ΜΕΤΑ και την επιμονή και το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε αλλά τις συντονισμένες ενέργειες του , ο Διευθυντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής βΤαξίαρχος κ. ΔΑΒΑΛΟΣ Δημήτριος.

Η Άμεση σύνδεση με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η ψηφιοποίηση των αποτυπωμάτων , η ταυτόχρονη ταυτοποίηση, ουσιαστικά σε μερικά δευτερόλεπτα, η αποστολή συνοδευτικων εγγράφων ηλεκτρονικά και γενικά ολο το σύστημα της ψηφιακής καταγραφής και ταυτοποίησης εκτός του οτι βοηθούν σημαντικά το έργο του προσωπικου και της διοίκησης , εξοικονομωντας δυνάμεις, ώρες μετακινήσεων και συνωστισμου στην ΔΕΕ, ΔΙΝΕΙ ουσιαστικό πλεονέκτημα(άμεση εικόνα) στις οποίες ενέργειες των αρχών.

Για ακόμη μια φορά θερμά συγχαρητήρια σε όλους προσωπικό και διοικήσεις, της Ασφάλειας Λαμίας, Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για τη διακλαδικοτητα και την άψογη συνεργασία.