Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένας ακόμη, από την παλαιά φρουρά των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αποχώρησε από την ενεργό δράση


Ο Ταξίαρχος Γιώργος Σταμέλος, ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ισορροπήσει την υποχρέωση προς την υπηρεσία, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την πίστη προς την Ελλάδα. Λειτούργησε ως κρίκος εμπιστοσύνης μεταξύ της Τοπικής Κοινωνίας και της Κοινωνίας των ενστόλων. Η ευθύτητά του, που δημιούργησε -πολλές φορές- δυσαρέσκειες στους καριερίστες χρυσάστερους τον καταξίωσε στην πλειοψηφία των μαχόμενων συναδέλφων του και σε όσους τιμούν την εντιμότητα και την αλήθεια.

Το νεαρό της ηλικίας του, δημιουργεί την προσδοκία σε πολλούς πως δεν θα θελήσει να αποσυρθεί στα του οίκου του αλλά θα βρει τον τρόπο να συνεχίσει να προσφέρει στην Κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους στους οποίους και έχει να επιδείξει αγάπη και προσφορά.

Διαβάστε πως, με σεμνότητα, αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook (Γιώργος ΣΤΑΜΕΛΟΣ) την αποχώρηση από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από 36 χρόνια προσφοράς.

Γιώργος Σταμέλος. Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ.

«31-12-2020.

Τελευταία ημέρα του 2020, για όλο τον κόσμο.

Για μένα η σημερινή ημέρα, είναι και η τελευταία ενός επαγγελματικού κύκλου 36 ετών, φθάνοντας Ευδόκιμα στο τέλος, ένεκα του προβλεπομένου ορίου ηλικίας.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, με την βοήθεια του θεού ΠΟΛΛΑ, με χαρές και ευτυχισμένες στιγμές για όλους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω:

*Τον μεγαλοδύναμο, που μου επέτρεψε ευδόκιμα να τερματίσω και να συντάξω την παρούσα.

*Την Ελληνική Πολιτεία και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

*Την πατρική και φυσική μου οικογένεια για την στήριξη, με την υπομονή τους και ανοχή τους, προκειμένου να πραγματώσω τον όρκο μου ως αστυνομικού που έδωσα πριν 36 χρόνια.

*Τους συναδέλφους μου, παλαιότερους και νεώτερούς μου, όπου μαζί προσπαθήσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, ευνομίας και ευταξίας του κοινωνικού συνόλου.

*Τις τοπικές κοινωνίες όπου Υπηρέτησα, και ειδικότερα αυτή του νομού Αργολίδας, που υπηρέτησα επί 18 συναπτά έτη, για την συνδρομή τους, την αγάπη και την βοήθειά τους, προς επίτευξη της Ασφάλειας και ευταξίας, της μικρής μας κοινωνίας.

*Υπαλλήλους και αιρετούς των δημοσίων Υπηρεσιών και τοπικής αυτοδιοίκησης, για την μεταξύ μας συνεργασία, με σκοπό και γνώμονα, την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

*Τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, για το ενδιαφέρον και την άψογη συνεργασία που είχαμε, προκειμένου με παρουσίες μας στις μαθητικές κοινότητες, συμβάλουμε στην αγωγή των νεαρών συμπολιτών μας για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος τάξης-ασφάλειας, αλλά κυρίως τροχαίας.

*Τα τοπικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της περιοχής μας, για την βοήθεια και προσφορά τους, προς επίτευξη των ανωτέρω επιδιωκόμενων στόχων, ακόμα και με την καλόβουλη κριτική απέναντί μας.

Με άπειρες ευχές

Γεώργιος Α. ΣΤΑΜΕΛΟΣ

Ταξίαρχος ε.α. ΕΛ.ΑΣ»

 

https://akromolio.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια